Ексклюзиви
четвер, 14 червня 2018 11:58

"Океан Ельзи" випустив нову пісню

"Океан Ельзи" випустив нову пісню
"Океан Ельзи" випустили нову пісню. Фото: Твоє Місто

Гурт "Океан Ельзи" випустив пісню "В небо жене". Це другий сингл з нового альбому, назву та час виходу якої поки що тримають у таємниці.

Музику та слова написав Святослав Вакарчук. Її текст лідер "Океану Ельзи" склав під час перебування в Стенфордському університеті взимку 2018 року. Роботу над піснею закінчили після повернення Вакарчука на батьківщину.

"Ця пісня нагадала нам "Океан Ельзи" періоду ранніх двотисячних. Ми хотіли, щоб вона вийшла в стилі перших альбомів, проте "В небо жене" все рівно інакша, бо з'явилися сучасні клавіші, зовсім інший рівень запису. Я співаю інакше, ніж тоді. Та сам настрій мені повністю нагадує роки, коли ми працювали над першими альбомами", - каже Вакарчук про нову пісню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З вами, як сім'я": Вакарчук охрип на концерті

У березні гурт випустив пісню "Без меж" і кліп до неї. Відео зняли в США. Режисером кліпу стала Ганна Бурячкова, яка співпрацювала з Laud, Constantine, Христиною Соловій, Pianoboy, гуртами Panivalkova, Brutto.

Зараз ви читаєте новину «"Океан Ельзи" випустив нову пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі