понеділок, 24 жовтня 2022 19:19

Оголосили, де й коли відбудеться фінал нацвідбору на Євробачення-2023

Оголосили, де й коли відбудеться фінал нацвідбору на Євробачення-2023
Фінал національного відбору на Євробачення-2023 відбудеться 17 грудня у Києві. Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Фінал національного відбору на Євробачення-2023 відбудеться 17 грудня.

Учасники покажуть виступи в укритті. Фінал нацвідбору на міжнародний пісенний конкурс відбудеться в Києві. Про це повідомили організатори в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кубок Євробачення вперше в історії продали: скільки коштів зібрали Kalush Orchestra

"Виробництвом телеверсії фіналу Національного відбору на Євробачення-2023 займатиметься переможець конкурсу ТОВ "Старлайт Продакшн", – ідеться в повідомленні.

Виробник має забезпечити сценічне рішення, режисерське бачення, проведення репетицій і трансляцію прямоефірного сигналу на телеканали "Суспільного Мовлення".

Цьогоріч будуть зміни в нацвідборі. Зокрема склад і журі фіналу нацвідбору, національного журі для Євробачення визначатимуть українці за допомогою онлайн-голосування.

Мову пісні можна обрати будь-яку, окрім мови країни-загарбниці Росії.

Особиста участь у прослуховуванні учасників лонглиста є обов'язковою. Як і в попередні роки, до участі у Євробаченні допускаються сольні виконавці або гурти, які вже існують чи створені спеціально для участі в нацвідборі.

Євробачення-2023 відбудеться в одному з міст Великої Британії. Британська компанія суспільного телерадіомовлення (BBC) оголосила шортлист локації, відібравши сім із 17 міст.

Україна не зможе прийняти Євробачення-2023. Так вирішила Європейська мовна спілка (ЄМС) з міркувань безпеки. 27 липня остаточно підтвердили, що конкурс відбудеться у Великій Британії, але від імені України.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили, де й коли відбудеться фінал нацвідбору на Євробачення-2023». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі