Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2020 21:44

Оголосили дату української прем'єри "Диво-жінки 1984"

Оголосили дату української прем'єри "Диво-жінки 1984"
Галь Гадот у фільмі "Диво-жінка 1984" грає принцесу-воїтельку Діану. Вона - амазонка з острова Теміскіра. У людському світі відома як супергероїня Диво-жінка. Фото: kinomania.com.ua

Американська кінокомпанія Warner Bros. оголосила дати прем'єр супергеройського екшену "Диво-жінка 1984" у різних країнах. В Україні фільм режисерки Петті Дженкінс вийде у прокат 16 грудня.

За сюжетом, амазонка і супергероїня Діана Принц вступає у протистояння з Радянським Союзом під час холодної війни в 1980-х роках. Також їй доведеться мати справу з новими супротивниками - бізнесменом Максвеллом Лордом, який хоче здобути силу й могутність подібно богу, та археологинею Барбарою Мінервою, яка перетворюється на Гепарду.

Головну роль виконала ізраїльська акторка й модель Галь Гадот. Також у стрічці знялися Кріс Пайн, Крістен Віг, Педро Паскаль, Конні Нільсен і Робін Райт. Це продовження фільму "Диво-жінка" 2017-го і дев'ята частина кіносерії Розширений всесвіт DC. В основі картини - комікси видавництва DC. Персонажа створив психолог, письменник і теоретик фемінізму Вільям Марстон 1941 року.

Зйомки проходили 2018-го у США, Великій Британії, на островах Тенерифе і Фуертевентура та у місті Альмерія в Іспанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голлівуд знов знімає Клеопатру

Американська прем'єра "Диво-жінки 1984" відбудеться 25 грудня одночасно у кінотеатрах та на стрімінговому сервісі HBO Max, доступному тільки в США. В інших країнах дати початку прокату різні - від 16 грудня і до 28 січня.

У грудні торік сервіс із продажу квитків Fandango на основі опитування поставив стрічку на перше місце в рейтингу найочікуваніших прем'єр 2020-го. Раніше аналітики прогнозували другій "Диво-жінці" касові збори у $1 млрд при бюджеті у $200 млн, проте в умовах пандемії такий результат недосяжний. Тому студія вирішила випустити блокбастер одразу й у цифровому форматі. У такий спосіб зможуть залучити до свого сервісу більшу кількість передплатників.

Галь Гадот втілила Діану у 4-х фільмах: "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" 2016-го, "Диво-жінка" 2017-го, "Ліга справедливості" 2017-го та "Диво-жінка 1984".

Також акторку можна буде побачити в цьому образі у режисерській версії "Ліги справедливості" від Зака Снайдера, яка вийде наступного року на HBO Max у 4-х епізодах. Загалом триватиме 4 години.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили дату української прем'єри "Диво-жінки 1984"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі