Ексклюзиви
четвер, 16 листопада 2017 15:02

Однією дупою на двох стільцях: Ані Лорак засумувала за українською публікою

Однією дупою на двох стільцях: Ані Лорак засумувала за українською публікою
Ані Лорак засумувала за українською публікою Фото: Tv.ua

Співачка Ані Лорак, яка тривалий час гастролює та живе у Росії, розповіла, що засумувала за українськими глядачами.

Так вона прокоментувала свій перший виступ у Києві за довгий час. Нещодавно відбувся великий концерт на честь 15-річчя балету Freedom. Привітати його приїхало безліч зірок, зокрема, і Ані Лорак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 співачок з України, які досі виступають у РФ

"Незабутній вечір у рідному Києві. Спасибі за вашу любов. Як же я сумувала за вами", – написала в своєму Іnstagram Ані Лорак.

Користувачі не забарилися прокоментувати запис: "Однією дупою на двох стільцях сидить", " Вали в свою улюблену Росію, шо це ти повернулася?", " За тим, як шанована мільйонами співачка перетворилася в звичайну вискочку, було цікаво поспостерігати".

Незадовго до цього у Москві відбулася церемонія вручення нагороди "Золотий грамофон". Ані Лорак і репер Мот отримали статуетку за композицію "Сопрано". Мот у вересні 2016 року виступав в окупованому Криму, що не завадило співачці записати з ним спільну пісню.

Українська співачка Ані Лорак, яка отримала премію "Золотий грамофон - 2017" у Кремлівському палаці у Москві, виступила у Палаці "Україна" в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Однією дупою на двох стільцях: Ані Лорак засумувала за українською публікою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі