пʼятниця, 13 квітня 2012 11:21

Нову книгу Роулінг написала про вибори

Нову книгу Роулінг написала про вибори
Фото з сайту lib.rus.ec

Перша книга для дорослих читачів британської письменниці Джоан Роулінг надійде в продаж по всьому світу 27 вересня. Про це повідомили сьогодні у видавництві "Літтл, Браун енд Ко" (Little, Brown & Co). Твір під назвою "Вільне місце" (Casual Vacancy) ,elt першим твором Роулінг після виходу в світ надпопулярної саги про юного чарівника Гаррі Поттера.

Дія книги розгортатиметься в ідилічному, на перший погляд, англійському містечку під назвою Пагфорд, де настає розкол через вибори до парафіяльної ради. За словами видавця, Пагфорд перетворює в "місто в стані війни", де заможні люди борються з бідним населенням, батьки сваряться з дітьми, а дружини ворогують з чоловіками. Розповідь почнеться з раптової кончини відомої людини, що стала потрясінням для місцевих жителів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий "Гаррі Поттер" встановив рекорд

Як зазначили у видавництві, 480-сторінковий роман міститиме в собі елементи "чорного гумору" і "постійно дивувати" читача. "Справжньою несподіванкою стали деталі сюжету - Роулінг ніколи не розкривала так багато перед публікацією книг про Гаррі Поттера", - зауважив Джон Хауелс з найбільшої в королівстві мережі книгарень "Уотерстоунз". "Роман, очевидно, увійде до числа бестселерів і, ймовірно, стане найбільш продаваним художнім твором року", - додав Хауелс.

Крім друкованої версії у твердій обкладинці, нова книга Роулінг побачить світ в електронному та аудіо-форматах. Серія творів про Гаррі Поттера, завершена в 2007 році і перекладена 74-ма мовами. Вона розійшлася у світі накладом понад 450 млн екземплярів.

На даний час статки 46-річної письменниці оцінюють в суму понад 620 млн фунтів стерлінгів ($ 989 млн).

Зараз ви читаєте новину «Нову книгу Роулінг написала про вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі