Ексклюзиви
четвер, 15 вересня 2016 01:10

Новий трилер Кідрука вирушає у всеукраїнський тур

 

Письменник Макс Кідрук вирушає у всеукраїнський тур із новим романом "Зазирни у мої сни". Презентації відбудуться у більш ніж двадцяти містах України, крім того, на початок листопада заплановані виступи у містах Німеччини.

"Зазирни у мої сни" — новий трилер Кідрука, що є поєднанням моторошної містики та динамічного техно. В основі сюжету — історія маленького хлопчика Тео із Рівного, в якого під час нескладної операції з видалення гнійника за вушком на кілька секунд зупинилося серце. Невдовзі після пережитої клінічної смерті якась таємнича сутність почала тероризувати малого у снах. Зрештою Мирон Белінський, батько Теодора, змушений вивезти сина до Америки, де найновіші досягнення нейротехнологій дозволять зазирнути у його сни.

Книгу було написано впродовж 2014-2016 років, а у серпні 2016-го видано у харківському видавництві "Клуб Сімейного Дозвілля". За словами Кідрука, "Зазирни у мої сни" — це "його перша книжка, що має подвійне дно, що має щось поза трешевою історією".

Літературний критик Тетяна Трофименко в огляді роману зазначила, що нова історія Кідрука "триматиме вас у напрузі до самого жорсткого, але закономірного фіналу", додавши: "якщо автор і далі так старанно працюватиме й не знижуватиме планку письма, його романи в сучукрліті замінять усе… ну принаймні те, що називають любовним й соціально-психологічним романом, – точно". А письменник, культуролог і літературознавець Олександр Михед, прочитавши роман "на одному подиху", виокремив фінал, "який ще довго не відпускатиме і викликатиме бажання вибити колись із Кідрука альтернативне закінчення".

Офіційний буктрейлер до роману —

Промо-тур на підтримку книги розпочнеться 26 вересня у Рівному, після чого триватиме два місяці.

Зараз ви читаєте новину «Новий трилер Кідрука вирушає у всеукраїнський тур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі