пʼятниця, 11 квітня 2014 12:15

Новела як коктейль Молотова - на Книжковому Арсеналі

У неділю, 13 квітня о 16.00 у Залі 1 столичного Мистецького Арсеналу пройде презентація конкурсу "Новела по-українськи". У рамках "Книжкового Арсеналу" відомі письменники представлять конкурс і поговорять, якою має бути сучасна новела. Також мова йтиме про літературу і Майдан - оскільки саме він є темою цьогорічного конкурсу від журналу "Країна". До виступу запрошені Антон Санченко, Павло Вольвач, Лариса Денисенко, Василь Карп'юк і Олег Шама. Ведуча - координатор конкурсу Олена Павлова. Презентацію назвали "Новела як коктейль Молотова", оскільки чекаємо від конкурсантів таких же динамічних і яскравих текстів, як і славнозвісні вибухові суміші.

 

Нагадаємо, що до 30 квітня триває прийом робіт на конкурс "Новела по-українськи". Винагорода - публікація новели в журналі "Країна" і тисяча гривень. Твори фіналістів представимо на сайті Gazeta.ua та "Газеті по-українськи". Обсяг - до 10 тисяч знаків, тексти раніше не публіковані. Мова - українська. Тема - Майдан і усе дотичне. До участі журі приймає тільки художні твори. "Диванну політологію" не розглядатимуть.

Твори з контактами та біографією автора надсилайте на адресу [email protected] або на поштову скриньку: "Газета по-українськи", а/с 67, Київ-53, 04053 з позначкою "Новела по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «Новела як коктейль Молотова - на Книжковому Арсеналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі