Ексклюзиви
вівторок, 08 жовтня 2019 13:50

Нове кохання та воскресіння Жадана: чим здивує 3-й сезон серіалу "Кріпосна"

Нове кохання та воскресіння Жадана: чим здивує 3-й сезон серіалу "Кріпосна"
Серіал "Кріпосна" продовжили на 3 сезон. Фото: @kriposna_serial

3-й сезон української костюмованої драми "Кріпосна" вийде 2021-го.

Подробицями ділились актори серіалу на прес-конференції на tochka.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фаворитка "Танців із зірками" серйозно травмувалась: чи продовжить участь у шоу

Актриса Ксенія Мішина, яка грає жорстоку поміщицю Лідію Шефер, розповіла, що головна героїня Катерина у новому сезоні зустріне своє кохання.

"Мені здається, Жадана вбили для того, щоб Катя зустріла свою нову любов. Але, тим не менше, я бачу, як глядачі на це реагують, як тепло вони сприйняли цього персонажа, тому підтримую флешмоб #жаданживи і, сподіваюся, що якось їхня історія продовжиться", - сказала Мішина під час прес-конференції.

Раніше шоураннер серіалу Тала Прістаєцька розкрила подробиці 3-го сезону. Вона дала надію шанувальникам, що персонаж Андрія Жадана, який став улюбленцем глядачів, виживе і з'явиться у наступному сезоні.

Український серіал "Кріпосна" завоював популярність у Польщі. Серіал став хітом за кількістю переглядів, при цьому його аудиторія в сусідній країні продовжує зростати небаченими темпами. Першим іноземним каналом, який купив права на показ "Кріпосної", став польський громадський мовник TVP1. За перший тиждень показу аудиторія серіалу склала 1,23 млн глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Нове кохання та воскресіння Жадана: чим здивує 3-й сезон серіалу "Кріпосна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі