вівторок, 19 листопада 2019 21:45

Ніколас Кейдж зіграє самого себе

Автор: geektyrant.com
  Ніколас Кейдж виконає роль актора Ніколаса Кейджа у фільмі "Нестерпна тяжкість величезного таланту"
Ніколас Кейдж виконає роль актора Ніколаса Кейджа у фільмі "Нестерпна тяжкість величезного таланту"

Американський актор Ніколас Кейдж веде переговори щодо ролі самого самого у фільмі "Нестерпна тяжкість величезного таланту".

Головний герой стрічки - актор Ніколас Кейдж. Застряг у боргах. Намагається отримати роль у новій картині Квентіна Тарантіно. Спілкується з версією себе з 1990-х. Молодший Кейдж критикує старшого за участь у поганих фільмах і втрату зіркового статусу. Герой зустрічає мексиканського мільярдера, який виявляється його фанатом і сподівається показати власний сценарій. Центральне розвідувальне управління США повідомляє Кейджу, що мільярдер - наркобарон, який викрав доньку кандидата у президенти Мексики. Доручають актору працювати під прикриттям, за сюжетом.

У мета-драмі будуть посилання на попередні ролі Ніколаса Кейджа, зокрема "Покидаючи Лас-Вегас", "Без обличчя", "Викрасти за 60 секунд".

Режисер і співсценарист - Том Гормікен, який зняв комедію "Ця незручна мить". Сценарій фільму готувався не для продажу, а як зразок, що приверне більшу увагу до авторів Гормікена та його колеги Кевіна Еттена. Та голлівудські продюсери зацікавилися саме цим проектом. Права на нього намагалися отримати компанії HBO Max і Paramount, а врешті придбала Lionsgate. Сценарій показали Кейджу, пояснивши, що це жест поваги, а не глузування. Він погодився виконати головну роль.

"Кейджа багато не буває", "Цей фільм має взяти Оскар", "Сюжет звучить так, ніби його склав бот", - пишуть користувачі соцмереж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загиблий актор зніметься в фільмі

1996 року Ніколас Кейдж отримав "Оскар" за стрічку "Покидаючи Лас-Вегас". З 2006-го шість разів був номінований на антипремію "Золота малина".

Зараз ви читаєте новину «Ніколас Кейдж зіграє самого себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі