пʼятниця, 18 жовтня 2024 18:16

Netflix збирається підняти вартість підписок

Netflix збирається підняти вартість підписок
В Україні ціни будуть на рівні Бельгії. Фото: Pexels

Стримінгова платформа Netflix у деяких регіонах підіймають ціни на передплату та вводить додаткові обмеження на одночасне користування з кількох пристроїв.

Звичайний тариф, яким користуються 50 % користувачів, дасть можливість дивитись контент лише з одного пристрою, повідомляє BBC.

У Netflix кажуть, що боротьба з поширенням паролів не є такою ефективною, як хотілося б.

Оплату за різні варіанти підписок уже підняли в Японії, деяких країнах Європи, на Близькому Сході та в Африці. Надалі тарифні плани змінять в Італії та Іспанії.

В один акаунт можна буде додати членів сім'ї, які користуються сервісом з однієї IP. Не можна буде підключати пристрої, які використовують інтернет з іншого джерела .

В Україні ціна за передплату залишається на рівні €4,99 за звичайну, €7,99 євро за стандартну і €9,99 за преміум. Приєднання додаткових гаджетів буде коштувати €2,99 за кожен.

Зі звичайним тарифом перегляд буде доступний тільки для одного пристрою акаунту одночасно.

У стандартному - відтворення одночасно з двох пристроїв, з можливістю додавання ще одного пристрою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix уперше з 2022 року повернув російський дубляж

З преміумом можливе до чотирьох одночасних відтворень з можливістю шести реєстрацій на різних гаджетах та приєднанням двох додаткових пристроїв.

Netflix з липня по вересень 2024 року вдалося збільшити кількість користувачів на 5,1 млн. Це більше ніж прогнозували, але це найменший приріст за рік.

Востаннє Netflix мав сповільнений приріст 2022-го. Тоді платформа запустила кампанію, щоб боротися з поширенням паролів, та планувала запуск реклами.

Зараз звичайний тарифний план використовують 50 % всіх користувачів.

На стримінговій платформі Netflix вже в квітні з'являться нові фільми і серіали. Серед них - "Королівський ексклюзив", "Що зробила Дженніфер", "Бунтівний місяць. Частина 2".

Зараз ви читаєте новину «Netflix збирається підняти вартість підписок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі