Ексклюзиви
неділя, 23 грудня 2018 21:45

Netflix зняв інтерактивний фільм за серіалом "Чорне дзеркало"

Netflix зняв інтерактивний фільм за серіалом "Чорне дзеркало"
Вийде фільм за серіалом "Чорне дзеркало". Фото: The Verge

Творці британського науково-фантистичного серіалу "Чорне дзеркало" випустять повнометражний фільм напередодні виходу 5 сезону шоу.

Стрічка матиме назву "Бармаглот" (Bandersnatch) на честь персонажа вірша Льюїса Керролла з "Аліси в Країні Чудес", пише The Wrap.

Раніше прихильники шоу вважали, що так називатиметься перша серія нового сезону.

"Бармаглот" буде інтерактивним фільмом загальною тривалістю 312 хвилин (більше 5 год.). У певний момент глядач зможе сам вибирати подальший розвиток подій. Хронометраж одноразового перегляду складе близько 90 хв.

Фанати серіалу виявили і можливий синопсис фільму: юний програміст розробляє гру за мотивами фентезі-повісті. Дуже скоро реальність і віртуальний світ перемішуються і призводять до несподіваних наслідків.

Новий сезон серіалу "Чорне дзеркало" має вийти 28 грудня на Netflix.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Культовий серіал "Беверлі-Гіллз" з'явиться на екранах

Чорне дзеркало" - серіал-антиутопія, який показує взаємовпливи людей і сучасних технологій. Кожен його епізод розповідає окрему історію з новими героями. Минулий сезон "Чорного дзеркала" вийшов у грудні 2017-го.

Зараз ви читаєте новину «Netflix зняв інтерактивний фільм за серіалом "Чорне дзеркало"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі