понеділок, 28 вересня 2020 18:47

Netflix представила тизер анімаційного серіалу за грою "Оселя зла"

Netflix представила тизер анімаційного серіалу за грою "Оселя зла"
На Netflix з'явився перший офіційний тизер серіалу за грою "Оселя зла". Фото: скрін з відео

Netflix представила перший офіційний тизер анімаційного серіалу "Оселя зла: Нескінчена темрява" (Resident Evil: Infinite Darkness. - Gazeta.ua). Сюжет серіалу заснований на відеогрі "Оселя зла" (Resident Evil ) японської компанії Capcom.

Головними героями стали персонажі гри Клер Редфілд і Леона Кеннеді. Це буде хорор-серіал з елементами наукової фантастики.

"Заснований на франшизі відеоігор Capcom, "Оселя зла: Нескінчена темрява" - серіал жахів із науково-фантастичним поворотом. Вихід запланований 2021 року лише на Netflix", - повідомили на YouTube-каналі медіакомпанії.

Продюсує проєкт Хіроюкі Кобаяші зі студії Capcom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні запрацював онлайн-кінотеатр Netflix

Стрімінговий сервіс Netflix продовжив мультсеріал для дорослої аудиторії "Любов, смерть і роботи" на другий сезон. Над продовженням працює американська режисерка корейського походження Дженніфер Ю, яка зняла другу і третю частину анімаційної трилогії "Панда Кунг-Фу".

Зараз ви читаєте новину «Netflix представила тизер анімаційного серіалу за грою "Оселя зла"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі