Ексклюзиви
вівторок, 18 липня 2023 17:48

Netflix показав епічний трейлер фінальної частини третього сезону "Відьмака"

Netflix показав епічний трейлер фінальної частини третього сезону "Відьмака"
Netflix опублікував трейлер другої частини третього сезону серіалу "Відьмак". Фото: Netflix

Netflix опублікував трейлер другої частини третього сезону серіалу "Відьмак" по мотивам серії романів Анджея Сапковського.

Короткий ролик натякає на велику кількість екшну та сюжетні повороти. Це останній сезон із Генрі Кавіллом у головній ролі відьмака Геральта.

Шоуранерка серіалу Лорен Хізріч запланувала грандіозний фінал історії, в якій бере участь актор.

У новому ролику творці серіалу натякнули, що на глядачів чекає жорсткий та кривавий фінал сезону, проте Netflix не закриває "Відьмака" після третього сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глядачі "рознесли" третій сезон "Відьмака"

Геральт із Рівії не зникне із серіалу – із четвертого сезону його буде грати інший австралійський актор Ліам Гемсворт.

Що показали у першій половині третього сезону

За сюжетом, у перших серіях відьмак Геральт та чаклунка Йенніфер намагаються вберегти Циріллу та навчити її контролювати власні сили. На дівчинку оголосили полювання політичні лідери та більш небезпечні містичні сили.

Це ускладнює завдання її названим батькам і барду Любистку, який досі не розуміє, як дружба з Геральтом втягнула його в центр інтриг.

І частина 3 сезону "Відьмака" вийшла 29 червня 2023 року;

ІІ частина 3 сезону вийде 27 липня 2023 року.

Коли в жовтні минулого року з'явилась новина про відхід Генрі Кавілла, шанувальники були приголомшені – багато хто вважав, що актор ніби народжений для того, щоб зіграти відьмака Геральта і чимало питань виникало з приводу того, як цю зміну обіграють сценаристи й режисери.

У новому інтерв'ю, не розкриваючи надто багато подробиць, продюсери Томаш Багінський та Стів Гауб пообіцяли, що перехід до нового актора у четвертому сезону має бути "‎ідеальним".

Зараз ви читаєте новину «Netflix показав епічний трейлер фінальної частини третього сезону "Відьмака"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі