Ексклюзиви
пʼятниця, 17 липня 2020 09:16

Netflix назвав 10 найкращих фільмів

Netflix назвав 10 найкращих фільмів
Найпопулярнішими є бойовики або тріллери Netflix із знаменитостями. Фото: pixabay.com

Netflix вперше опублікував 10 своїх найпопулярніших фільмів, які вийшли за останні 2 роки. Обирали, дивлячись дані про кількість переглядів за перші 4 тижні після виходу.

Так, лідером стала "Операція з порятунку" з Крісом Хемсвортом в головній ролі. Бойовик подивилися 99 млн домогосподарств. У топ-3 також увійшли "Пташиний короб" з Сандрою Буллок - 89 млн домогосподарств і "Правосуддя Спенсера" з Марком Волбергом - 85 млн домогосподарств, повідомляє Bloombreg.

У десятку найпопулярніших увійшли "Примарна шістка" - 83 млн, "Загадкове вбивство" - 73 млн, "Ірландець" - 64 млн, "Потрійний кордон" - 63 млн, "Не та дівчина" - 59 млн, "Платформа" - 56 млн і "Ідеальне побачення" - 48 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому вихід фільму "Грейхаунд" Том Хенкс назвав "абсолютним горем"

У компанії підкреслюється, що найпопулярнішими є бойовики або трилери за участю відомих кінозірок. У список також увійшли 3 комедії.

Уточнюється, що один перегляд в системі підрахунків Netflix означає, що користувач включив фільм хоча б на 2 хв.

З'ясували фільми 1990-х, що дотепер залишаються найпопулярнішими у світі. Перелік визначали за частотою пошуків в інтернеті. Аналізували запити фільмів 1990-х у 100 країнах світу. Найпопулярнішим виявився "Форрест Гамп", знятий 1992 року.

Зараз ви читаєте новину «Netflix назвав 10 найкращих фільмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі