Ексклюзиви
вівторок, 07 липня 2020 11:31

Чому вихід фільму "Грейхаунд" Том Хенкс назвав "абсолютним горем"

Чому вихід фільму "Грейхаунд" Том Хенкс назвав "абсолютним горем"
Том Хенкс виконав головну роль і написав сценарій до картини Фото: прінт-скрін відео

Том Хенкс назвав вихід фільму про війну "Грейхаунд" з ним в головній ролі на сервісі Apple TV+ замість кінотеатрів "абсолютним горем".

Домашній перегляд не дає такої ж якості звуку і зображення, як в кіно, пише про аргументацію актора The Guardian.

Том Хенкс виконав головну роль, виступив сценаристом і продюсером картини. Хенкс працював над фільмом упродовж майже 10 років.

Дистриб'ютором картини виступала Sony Pictures. Фільм мав вийти в прокат на початку травня 2020 року. Через пандемію студія продала картину стрімінговим сервісам. Влаштувала аукціон. Apple виграла права на показ в TV+ за $70 млн.

"Зміна планів - це абсолютне горе. Не хочу злити моїх повелителів з Apple, але тут є різниця в якості картинки і звуку (між показом в кіно і домашнім переглядом. - Gazeta.ua)", - сказав актор.

Фільм "Грейхаунд" заснований на реальних подіях і розповідає про капітана Ернста Краузе (Том Хенкс). Його корабель очолив міжнародний конвой із 37 суден, які перевозили допомогу для військ союзників у Другу світову війну. Режисером картини виступив Аарон Шнайдер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали номінантів на премію "Оскар"

"Грейхаунд" вийде ексклюзивно на Apple TV+ 10 липня.

У США визначили найкасовіших акторів в історії кінематографа. 20 акторів, фільми за участю яких досягли небувалого успіху, потрапили до рейтингу порталу Digital Spy. Список уклали на основі касових зборів у США. Добірка містить сумарний заробіток актора, кількість фільмів, у яких він знявся, і назву найприбутковішої картини.

Зараз ви читаєте новину «Чому вихід фільму "Грейхаунд" Том Хенкс назвав "абсолютним горем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути