четвер, 19 жовтня 2017 18:07

Не питання партій - "за і "проти": Козловський про виступи в Росії й Криму

Не питання партій - "за і "проти": Козловський про виступи в Росії й Криму
Козловський про виступи в Росії. Фото - 24tv.ua

Український співак Віталій Козловський висловив думку про виступи артистів в Росії й на території Криму. Хоча йому й заборонили виїжджати з України, пропозиції дати концерти, за словами Козловського, отримує регулярно.
Поділився в інтерв'ю для Styler.
"Не виступаю в Росії. Зараз не час. Розумієте, для артиста в ідеалі не повинно бути рамок на карті. Чим ширше твої горизонти, тим краще. Але в ситуації, яка склалася, це недоречно. Я не їжджу в Росію. Чи не їжджу і в Крим, хоча пропозиції надходили неодноразово. Мене вже встигли "нагнути" в інтернеті, в ЗМІ, що я там за щось або проти чогось. Насправді, щоб розворушити навколо себе якийсь негатив, і їхати нікуди не треба. Досить просто висловитися, щоб хтось навмисно перекрутив твої слова – і тобі вже приписують якісь погляди", – каже артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козловський показав оголене селфі, щоб знайти нову наречену

Він також упевнений, що для артиста не повинно бути кордонів, але він не засуджує колег, які виступають в Росії.
"Я не хочу нікого засуджувати. Кожен має право чинити так, як йому диктує його совість", – підкреслив він.
"Це ж не питання політичних партій - "за" когось або "проти". Все набагато серйозніше, адже в країні – війна. Я вважаю, що у артистів перш за все повинно бути головне – бажання піднімати дух у людей в своїй країні. Я народився в цій країні і я, звичайно ж, із задоволенням співаю і роблю свою справу для цих людей. І мені хочеться, щоб ці люди, як мінімум, виходячи з мого концерту, отримували задоволення і раділи цьому житті, а не ходили похмурими", – каже Козловський.

Віталію Козловському заборонили виїзд за кордон до 1 січня 2099 року. Міра була обрана державною виконавчою службою через порушення артистом авторських прав і невиконання судових рішень на користь Української музичної видавничої групи, якій зараз належать права на пісні Козловського.

Зараз ви читаєте новину «Не питання партій - "за і "проти": Козловський про виступи в Росії й Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі