понеділок, 24 грудня 2012 18:19

"Не хочу привчати до дівчат у трусах на сцені", - продюсер Злати Огнєвіч

"Не хочу привчати до дівчат у трусах на сцені", - продюсер Злати Огнєвіч
Злата Огнєвіч і Михайло Некрасов. Фото: starlife.com.ua

23 грудня відбувся національний відбір на пісенний конкурс "Євробачення". На ньому із максимальною кількістю балів - 40 - перемогла Злата Огнєвіч. Це була її третя спроба: 2009-го Злату обійшла Альоша, 2010-го - Міка Ньютон.

"Коли вперше 2009-го брали участь у національному відборі на конкурс, по суті, використали ефір і майданчик для старту Злати. Пісня була не у форматі "Євробачення", але її тоді запам'ятали. Саме це стало початком проекту Злата Огневич, - розповів продюсер співачки Михайло Некрасов. - Цього разу почали готуватися цілеспрямовано і завчасно. Було декілька варіантів пісень. Багато радився із західними колегами й врешті зупинилися на цій. Вона не зовсім у форматі радіо-ефірів, але цілком у форматі конкурсу, дуже підходить Златі. І головне - світла, хороша. Займаючись шоу-бізнесом, намагаюся не забувати про першу складову цього поняття. Бо ми відповідаємо за музичні смаки майбутніх поколінь. Не хочу привчати до дівчат у трусах на сцені. Хочу, щоб наше завтра стало хоч на краплинку кращим".

На участь у конкурсі попередні представниці від України витрачали від 250 тисяч євро.

"Витрати поки не можу підрахувати. Але чітко уявляю, на якому рівні маємо представляти країну. Не подавали б заявку, якби не розуміли, що зможемо це гідно зробити", - додав Некрасов.

За Злату проголосували 8 638 українців (49 балів). Це в чотири рази більше, ніж за Едуарда Романюту (33 бали), який посів 3-тє місце, та в дев'ять разів більше, ніж у володарки 2-го Даші Медової (37 балів).

"Євробачення-2013" проходитиме у швецькому місті Мальме у травні.

Зараз ви читаєте новину «"Не хочу привчати до дівчат у трусах на сцені", - продюсер Злати Огнєвіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі