Ексклюзиви
середа, 23 червня 2021 21:00

Назвали виконавицю ролі Білосніжки в новому фільмі Disney

Назвали виконавицю ролі Білосніжки в новому фільмі Disney
Фото: Vogue Рейчел Зеглер зіграє Білосніжку

Студія Disney перезнімає класичну казку братів Грімм про Білосніжку та сім гномів. Вже відома виконавиця головної ролі. Білосніжку зіграє 20-річна американська акторка та співачка Рейчел Зеглер.

Її дебютний фільм – мюзикл "Вестсайдська історія" від режисера Стівена Спілберга, вийде на екрани у грудні 2021-го. Там Зеглер зіграла головну героїню – Марію. Отримала роль, обійшовши 30 000 претенденток.

Також Рейчел Зеглер відома YouTube-блогерка: на каналі Rachel Zegler вона викладає записи пісень та відео про своє життя.

"Білосніжка" знаходилася у розробці з 2016-го. Постановкою картини опікується Марк Вебб, режисер фільмів "500 днів літа" та "Нова Людина-павук". Кастинг на інші ролі у проекті триває. Зйомки картини заплановані на 2022 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветеран війни втілив американську мрію

Оригінальний мультфільм "Білосніжка і сім гномів" вийшов на екрани 1937-го. Став першою повнометражною анімацією студії Disney та першою повнометражною кольоровою анімацією зі звуком. За створення мультфільму Волт Дісней отримав один великий та сім маленьких Оскарів – по аналогії з Білосніжкою та сімома гномами.

Зараз ви читаєте новину «Назвали виконавицю ролі Білосніжки в новому фільмі Disney». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі