Ексклюзиви
неділя, 26 листопада 2017 21:45

Назвали серіал, який стане найпопулярнішим у 2018-му

Кінокритики вважають, що одним з найпопулярніших серіалів у 2018 році стане британський "Патрік Мелроуз", який створюють за п'ятьма романами букерівського номінанта британця Едварда Сент-Обіна.
Про це пише vogue.ua.
З 1992 по 2011 роки Сент-Обін написав п'ять книг про Патріка Мелроуза - чарівного плейбоя з аристократичним сім'ї. У фільмі головного героя втілив Бенедикт Камбербетч, відомий за ролями Шерлока Холмса у серіалі ВВС "Шерлок" та математика Алана Тьюрінга у "Грі в імітацію".

Автор: vogue.ua.
  Бенедикт Камбербетч у ролі Патріка Мелроуза
Бенедикт Камбербетч у ролі Патріка Мелроуза

Герой виріс в жорстокості, в дитинстві його бив батько. В дорослому віці, Патрік намагається впоратися з депресією за допомогою алкоголю, наркотиків і авантюр. Дія романів охоплює різні часи і країни: Францію 1960-х, і Нью-Йорк 80-х, і сучасну Великобританію. Книги Сент-Обіна називають автобіографічними, і кажуть, що харизматичний Патрік Мелроуз списаний з самого автора.

Автор: vogue.ua.
  Бенедикт Камбербетч у ролі Патріка Мелроуза
Бенедикт Камбербетч у ролі Патріка Мелроуза


Сценарист серіалу говорить, що з цією роллю на британському телебаченні міг впоратися тільки одна людина - і це Камбербетч. "Бенедикт - ідеальний вибір. Це величезна роль, він присутній в кожній сцені, так що тут потрібен хтось з гамлетівської мінливістю і неврівноваженістю. Це шалений, харизматичний, дотепний персонаж з сумнівним поведінкою, який може бути і відразливим, і зворушливим одночасно ". Подейкують, що створення серіалу ініціював сам Камбербетч.

Автор: vogue.ua.
  Бенедикт Камбербетч у ролі Патріка Мелроуза
Бенедикт Камбербетч у ролі Патріка Мелроуза

Серіал вийде на каналі Showtime і буде складатися з п'яти епізодів, кожен присвячений новій книзі. Дружину Патрика Мелроуз зіграє британська актриса Анна мадель (серіали "Містер Селфрідж", "Корона"), а його коханку - зірка серіалів "Доктор Хто" і "Фортитьюд" Джессіка Рейн. Судячи з перших кадрів, герой Камбербетча Патрік – постане зразковим британським денді, як і сам актор: вибирає класичні пальто, костюми і картаті шарфи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Идите в жопу: Зеленський відповів тим, хто підтримав заборону "Сватів"

Украинский актер и продюсер Владимир Зеленский, который является одним из создателей сериала "Сваты", записал видеообращение к СБУ, в котором раскритиковал возможном запрете сериала на территории Украины.

Зараз ви читаєте новину «Назвали серіал, який стане найпопулярнішим у 2018-му». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі