неділя, 14 січня 2018 17:29

Назвали найочікуваніші події в українській музиці у 2018 році

Назвали найочікуваніші події в українській музиці у 2018 році
Переповнений НСК "Олімпійський" на концерті "Океану Ельзи" 21 червня 2014 року

"Спродюсували та заранжували дві нові пісні, що я написав в Каліфорнії" , - повідомив у своєму Twitter лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.
Інтернет-журнал live.karabas.com назвав найочікуваніші події в українській музиці у 2018 році.

"Океан Ельзи" на НСК "Олімпійський"

Щороку 24 серпня група "ОЕ" їде в одне з українських міст відзначати День Незалежності стадіонних концертом. З 2014 року це традиція. Після Львова, Одеси і Харкова прийшла черга Києва. На НСК "Олімпійський" очікують аншлаг. Команді Вакарчука вже двічі вдалось зібрати повний 70-тисячник. Із повідомлень у соцмережах зрозуміло, що йде робота над новим матеріалом. Не виключено, що побачимо нову платівку "ОЕ". Попередній альбом "Без меж" виходив у травні 2016-го.

Альбом "Досвід" гурту Vivienne Mort
Група Даніели Заюшкіної це мікс емоційності, артистизму і витонченості. У квітні стартує тур Vivienne Mort по Україні в підтримку шостого студійного альбому "Досвід" Сингл "Іній" визнали однією з найкрасивіших україномовних пісень минулого року.

Альбом Fields on Fire гурту SINOPTIK
"Fields on Fire" - робоча назва четвертого альбому донецьких рокерів SINOPTIK. З 2015 року музиканти живуть у Києві. Минулого року вони виступили на декількох європейських фестивалях. Грали на розігріві у легендарних Uriah Heep і Мериліна Менсона.
"Проїхалися з концертами від Середземного моря до Північного. Написали основну частину музики і текстів, працюємо над аранжуванням. Сингл Standalone Syndrome дає певне уявлення про те, що чекає слухача, але ніяк не на сто відсотків. Точно можна стверджувати, що ми постараємося зробити щось нове", - каже ударник гурту Віктор Герчев.




Новий альбом гурту The Hardkiss
Сингли "Журавлі" та "Кораблі" — перші ластівки майбутньої платівки. Вихід запланований на кінець року. Інтрига — кількість україномовних пісень в традиціно англомовній творчості Юлії Саніної. На осінь The Hardkiss планують нове шоу в найбільшому залі у своїй кар'єрі.


Альбом MOZAЇKA гурту Onuka
Диск MOZAЇKA мав вийти ще восени 2017го. Реліз відклали на весну.
Лідер гурту Ната Жижченко називає остаточної крапкою перед новим альбомом вихід "живої" платівки "ONUKA – Live With NAONI Orchestra". Була записана під час концерту Onuka у супроводі Національного Академічного Оркестру Народних Інструментів у київському Жовтневому палаці. Оцінити майбтній альбом можна по вже оприлюднених композиціях VSESVIT та Guns don't shoot

Новий альбом гурту "Один в каное"


Акустичне тріо "Один в каное" 3 березня-24 квітня на підтримку нового альбому їдуть у тур по 25 містах України. Старт в Києві, фініш у рідному Львові. Автори хіта "Човен" у столиці виступлять у Жовтневому палаці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сучасну українську оперу покажуть в Нью-Йорку

Вихід другої частини альбому "анТАРТАКтида" гурту "Тартак"

У грудні 2017 року світ вже побачив диск "анТАРТАКтида. Частина друга" . За словами лідера "Тартака" Олександра Положинського обидві частини нової платівки народжувалися фактично одночасно і, не дивлячись на те, що вони досить різні і змістовно і стилістично, на думку музиканта, вони обидві якнайкраще розкривають сьогоднішню суть гурту. На другу частину , що вже вийшла
увішло 12 треків нового авторського матеріалу. У першій частині платівки будуть зібрані дуетні роботи гурту "Тартак" з іншими артистами.
Нещодавно презентували спільний з Арсеном Мірзояном сингл і кліп "Знаєш мій день".

Після 15 січня стануть відомі всі учасники півфіналів національного відбору на пісенний конкурс Євробачення. Пройдуть 10-17 лютого. Хто поїде у столицю Португалії Лісабон стане відомо 24 лютого у фіналі нацвідбору. В журі Євген Філатов, Джамала, Андрій Данилко.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найочікуваніші події в українській музиці у 2018 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі