середа, 15 березня 2017 15:35

Назвали представників України на Слов'янському базарі-2017

Назвали представників України на Слов'янському базарі-2017
Слов'янський базар-2017: Україну представлять учасники з шоу "Голос Країни". Кастинг претендентів пройшов в актовій залі столичної академії Сучасної освіти. Журі відбору очолив музичний продюсер Ua.Перший Влад Багінський. Фото - radio.obozrevatel.com

Україну на конкурсі фестивалю Слов'янський базар-2017 представлять луганчанин Влад Ситник та одеситка Ганна Комякова.

Про це повідомляє radio.obozrevatel.com.

Влад виступить у старшій віковій групі. Журі підкорив своїм баритональним виконанням пісні В'ячеслава Хурсенка "Соколята". Хлопця пам'ятають за участю в шоу "Голос країни". Його тренером був Олександр Пономарьов. Закінчив Луганський державний інститут культури і мистецтв за класом "академічний вокал". Влад переміг у 15-ти вокальних конкурсах.

У молодшій віковій категорії перемогла 10-річна Ганна Комякова з міста Чорноморськ Одеської області, учасниця другого сезону телепроекту "Голос. Діти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили імена усіх учасників Євробачення-2017

Фестиваль Слов'янський базар відбуватиметься з 11 по 19 липня 2017 року у білоруському Вітебську. Голова оргкомітету українського відбору Влад Багінський поділився особливостями проведення фестивалю цього року.

"На Слов'янський базар знову повертається День України. Він називатиметься "Вітає Україна!". В цьому концерті братимуть участь національний академічний український народний хор імені Григорія Верьовки, Ірина Білик, Злата Огневич, Олег Вінник, Надія Мейхер, ALYOSHA, Софія Тарасова. Світлана Лобода виступить у день відкриття фестивалю", - розповів Багінський.

Раніше хмельничанин 11-річний Андранік Алексанян переміг у дитячому конкурсі фестивалю "Слов'янський базар". Він виконав пісні "Чорнобривці" та "Варто чи ні", яку співав Олександр Пономарьов. За перемогу отримав $3 тис.

Зараз ви читаєте новину «Назвали представників України на Слов'янському базарі-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі