понеділок, 27 квітня 2020 14:57

Назвали найприбутковіший блокбастер 2019-го

Назвали найприбутковіший блокбастер 2019-го
Роберт Дауні-молодший у ролі Залізної Людини кінофраншизи "Месники". Актриси Скарлетт Йоганссон (зліва) та Брі Ларсон (справа).

Фільм за коміксами Marvel "Месники: Завершення" став найприбутковішим 2019-го за версією американського видання Deadline. Зібрав $890 млн.

Фільм "Месники: Завершення" зняли американські брати-режисери 49-річний Ентоні та 48-річний Джо Руссо. Це 22-га стрічка "Кіновсесвіту Marvel".

Месники - команда наймогутніших супергероїв Землі. Серед її учасників - винахідник і бізнесмен у кібернетичному бронекостюмі Залізна Людина, суперсолдат Капітан Америка, бог грому та блискавки Тор, шпигунка Чорна Вдова, стрілець Соколине Око, вчений Халк.

За сюжетом, інопланетянин титан Танос знищив половину живих істот Всесвіту для забезпечення решти простором і ресурсами. Переконаний, що це запорука рівноваги й загального щастя. Месники вирушають у минуле крізь квантовий вимір, щоб повернути до життя всіх загиблих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екранізації коміксів - ідеальний баланс між розвагою і відображенням проблем сучасного світу

Центральні ролі виконали американські актори Роберт Дауні-молодший, Кріс Еванс, Джош Бролін, Скарлетт Йоганссон, австралієць Кріс Гемсворт.

Фільм "Месники: Завершення" вийшов у прокат 22 квітня 2019-го.

Друге місце в рейтингу найприбутковіших стрічок посів мультфільм "Крижане серце - 2". На третьому - кіноадаптація анімаційного хіта студії Дісней "Король Лев".

$2,797 млрд зібрали у світовому прокаті "Месники: Завершення". Попередній касовий рекорд тримався 10 років. Належав фантастичному бойовику "Аватар" канадця Джеймса Кемерона.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найприбутковіший блокбастер 2019-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі