четвер, 01 листопада 2018 12:16

Назвали найкращі фільми жахів 2018-го

Назвали найкращі фільми жахів 2018-го
Рейтинг очолив фільм "Спадковість". Фото: Kino-Teatr.ua

Журнал Forbes назвав 5 кращих фільмів жахів, які вийшли у прокат цьогоріч.

Лідером рейтингу стала картина "Спадковість". Це дебютний повнометражний фільм американського режисера Арі Астера. Кінострічка розповідає про художницю, у якої померла мати. Після похорону з родиною та близькими жінки починають відбуватися містичні речі.

На 2 сходинці рейтингу опинився фантастичний трилер "Тихе місце" з Емілі Блант і Джоном Красінскі. Дія фільму розгортається у постапокаліптичному світі. За сюжетом, Землю заселили загадкові істоти, які полюють на будь-кого, хто видасть хоч якийсь звук.

Також до списку увійшли фільми "Вибачте за турботу" Бутса Райлі, "Гелловін" Девіда Гордона Гріна та "Анігіляція" Алекса Гарленда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людина-революціонер і новатор: у прокат виходить фільм-біографія про Мерк'юрі

Німий документальний фільм режисера Дзиги Вертова "Людина з кіноапаратом" (1929) увійшов у список найкращих неангломовних стрічок британської телекомпанії BBC. 209 кінокритиків із 43 країн розмістили картину на 73 сходинці рейтингу. Найкращим неангломовним фільмом критики вважають стрічку японського режисера Куросави Акіри "Сім самураїв", зняту 1954-го.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращі фільми жахів 2018-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі