Ексклюзиви
середа, 06 грудня 2017 17:23

Назвали найкращий різдвяний фільм за всю історію кіно

Назвали найкращий різдвяний фільм за всю історію кіно
У "Квартирі" передали справжній дух Різдва. Фото: yaokino.ru

Британське видання The Independent назвало найкращий різдвяний фільм. Ним стала трагікомедія "Квартира" американського режисера Біллі Вайлдера. Чорно-білу стрічку зняли 1960 року.

У центрі сюжету - звичайний клерк Бакстер і дівчина-ліфтер Френ. Вони закохуються, однак не можуть зізнатися в цьому через постійні перешкоди. Події фільму відбуваються напередодні Різдва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили найкращі серіали за 17 років

Редакція The Independent вважає, що саме ця картина по-справжньому передає дух Різдва, а також дарує надію на краще майбутнє.

"Квартира - ідеальний фільм про Різдво. Не про таке Різдво, яке ми б хотіли бачити, з тріском вогню в каміні, дзвоном дзвіночків, снігом. А про реальне Різдво. Іноді веселе, іноді нудне, іноді самотнє ", - відзначили у матеріалі.

Головні ролі в картині виконали голлівудські актори Джек Леммон і Ширлі Маклейн. "Квартира" отримала п'ять "Оскарів", в тому числі в номінації за кращий фільм.

Національна рада кінокритиків США назвала "Секретне досьє" Стівена Спілберга найкращим фільмом 2017 року. Стрічка розповідає про оприлюднення секретних документів Пентагону, які стосувалися в'єтнамської війни. Головних персонажів зіграли Том Генкс і Меріл Стріп.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращий різдвяний фільм за всю історію кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі