Ексклюзиви
середа, 21 березня 2018 11:22

Назвали акторів, яким не вдалося пройти кастинг у "Гру престолів"
7

$15 млн планує витратити канал HBO на зйомки 8-го сезону американського серіалу "Гра престолів", який стане завершальним в його історії.

Поки в мережі точаться суперечки, що покажуть у фіналі популярного шоу, видання "Сегодня" пропонує добірку відомих акторів, яким не вдалося отримати ролі у "Грі престолів".

Махершала Алі
Роль: Ксаро Ксоан Даксос

Володар "Оскара" за роль у фільмі "Місячне сяйво" не зміг пройти кастинг на роль принца Ксаро Ксоана Даксоса. У 2-му сезоні шоу його зіграв актор Нонсо Анозі, який раніше встиг попрацювати із зіркою "Гри престолів" Єном Гленом у фільмі "Останній легіон". Махершала в одному з інтерв'ю зізнався, прослуховування на роль у "Грі престолів" було одним із найбільш провальних у його кар'єрі.

Автор: ART1.ru
  Махершала Алі
Махершала Алі

Сем Хьюен
Роль: Лорас Тірелл

Актор Сем Хьюен проходив одразу два кастинги: на роль Лораса Тірелла і Ренлі Баратеона. Однак в результаті жодної не отримав. За словами самого Сема, він успішно пройшов кілька етапів прослуховувань на роль Лораса. Однак героя зрештою зіграв Фінн Джонс.

Автор: lostfilm.info
  Сем Хьюен
Сем Хьюен

Денні Даєр
Роль: Піп

На екрані роль розвідника Нічної Варти втілив Джозеф Алтін. Перед його затвердженням продюсери "Гри престолів" перебрали не один десяток акторів. Спочатку на роль претендував більш відомий актор Денні Даєр, який знімався у стрічках "Фабрика футболу" та "Фанати".

Автор: algasol.info
  Денні Даєр
Денні Даєр

Сем Клафлін
Роль: Джон Сноу

Актор пробувався на роль одного з центральних персонажів серіалу, позашлюбного сина Еддарда Старка. Після негативного вердикту продюсерів вирішив знову штурмувати "Гру престолів" і пройшов кастинг на роль Візеріса Таргаріена. Після кількох невдач доля усміхнулася акторові, і він став зіркою фантастичної стрічки "Голодні ігри".

Автор: lostfilm.info
  Сем Клафлін
Сем Клафлін

Тріція Гелфер
Роль: Серсея Ланністер

Королеву Семи Королівств хотіла зіграти Тріція Гелфер, відома за роллю гуманоїда Номер Шість у науково-фантастичному телесеріалі "Зоряний крейсер Галактика". Однак продюсери віддали перевагу Ліні Хіді.

Автор: PS4N.RU
  Тріція Гелфер
Тріція Гелфер

Джеймі Кемпбелл Бауер
Роль: Веймар Ройс

Актор успішно пройшов своє прослуховування, і його затвердили на роль Веймара Ройса. Він зіграв у пілотній серії. Однак через зайнятість відмовився від участі в шоу. Його довелося замінити актором Робом Остлером.

Автор: Kinogallery.com
  Джеймі Кемпбелл Бауер
Джеймі Кемпбелл Бауер

Іван Реон
Роль: Джон Сноу

Іванові Реону вдалося потрапити до акторського складу "Гри престолів" - він грає лиходія Рамсі Болтона. Однак спершу він пробувався на роль Джона Сноу.

Автор: NikLife
  Іван Реон
Іван Реон

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В університеті Грінченка будуть вивчати "Гру Престолів"

Актриса серіалу "Гра престолів" Мейсі Вільямс, яка зіграла роль Арії Старк, спростувала чутки про кілька фіналів у 8 сезоні. Раніше повідомлялось, що на такий крок творці серіалу пішли, щоб убезпечити фінальну серію від хакерських атак. За словами дівчини, фінал буде - лише один.

Зараз ви читаєте новину «Назвали акторів, яким не вдалося пройти кастинг у "Гру престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі