четвер, 16 лютого 2017 11:13

Назвали 15 найпопулярніших акторів України

Назвали 15 найпопулярніших акторів України

15 найпопулярніших акторів України визначив кінопортал Cut!nsight.

У списку українські актори, які неодноразово з'являлись у фільмах за останні п'ять років. З 2013 по 2017 включно. Врахували тих, хто знімавсь у головній ролі. А також виконували роль другого плану.

"Коли складали список, переглядали перелік акторів всіх українських фільмів за останні 5 років. Приємно, що половину з них складають актори, яким менше 35 років. Не надто позитивний момент - з 15 тільки 3 жінки. Єдиним нашим актором, котрий зіграв головні ролі одразу в чотирьох фільмах за останні 5 років став Зеленський", - каже кінокритик Антон Філатов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український мультик б'є рекорди у міжнародному прокаті

Володимир Зеленський зіграв головні ролі у фільмах "Кохання у великому місті 3", "8 нових побачень", "8 кращих побачень" і "Слуга народу 2". Всі ці фільми були проектами студії "Квартал 95", де Зеленський - художній керівник.

Серед найпопулярніших кіноакторів Станіслав Боклан, Роман Луцький, Володимир Горянський, Дмитро та Остап Ступки, Олег Мосійчук, Богдан Юсипчук, Дмитро Лінартович, Микола Береза, Владислав Никитюк та Олександр Кобзар.

Найпопулярнішими актрисами визнали Ольгу Сумську, Яну Новікову та Катерину Молчанову, відому за роллю у фільмі "Моя бабуся Фанні Каплан".

Державне агентство України з питань кіно підготувало відеопрезентацію, до якої увійшли фрагменти незавершених стрічок, які створюють за підтримки держави.

Зараз ви читаєте новину «Назвали 15 найпопулярніших акторів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі