четвер, 02 листопада 2017 14:38

Наталія Могилевська випустила кліп з усіма учасниками проекту "Танцi з зiрками"

Наталія Могилевська випустила кліп з усіма учасниками проекту "Танцi з зiрками"
В інтернеті з'явилася нова версія пісні "Я танцювала" Наталії Могилевської Фото: hochu.ua

В інтернеті з'явилася нова версія пісні "Я танцювала" Наталії Могилевської. Перша версія за місяць у мережі набрала понад 3 млн переглядів.

Обробкою танцювальної версії займався Діма Монатік, суддя шоу "Танцi з зiркамі".

"Як тільки ми з Дімою вирішили робити "Я танцювала", подзвонив продюсер "Танцi з зiркамі" і запросив мене зайняти крісло журі: "Ще більше ми хочемо запросити вас танцювати, але навряд чи ви погодитеся". Пісня стала для мене символом порятунку. Я вирішила, що обов'язково повинна вийти на паркет", - зізналася Могилевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я з Януковичем назавжди": Могилевській пригадали її теплі почуття до екс-президента втікача

Відео знімали на перших епізодах шоу, тому в кадрі "засвітились" усі учасники: Сергій і Сніжана Бабкіни, Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова, Надя Дорофєєва та Євген Кот, Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, Олександр Скічко та Анна Паламарчук, Камалія та Діма Жук, Оля Полякова та Степан Місюрка, Наталія Холоденко і Віталій Загоруйко, Ахтем Сейтаблаєв та Олена Шоптенко.

У кадрі вони танцюють, веселяться, жартують. Навіть судді і глядачі стали учасниками цього відео. Разом зі співачкою вони виконують "фірмовий" рух з кліпу "Я танцювала" - махають пальцями в такт музиці.

Минулої неділі на телеканалі "1+1" з рекордними рейтингами пройшов грандіозний фінал "Танців з зірками", в рамках якого за результатами глядацького голосування найкращою танцювальною парою країни із відривом від конкурентів у 20% голосів стали Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко. Після успішних рейтингів телеканал "1+1" вирішив продовжити легендарний проект на другий сезон, який глядачі побачать вже восени 2018-го.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Могилевська випустила кліп з усіма учасниками проекту "Танцi з зiрками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі