Ексклюзиви
пʼятниця, 31 травня 2019 18:20

"Наркотики керують усім навколо мене": Майлі Сайрус презентувала новий альбом

"Наркотики керують усім навколо мене": Майлі Сайрус презентувала новий альбом
Обкладинка нового міні-альбому американської співачки Майлі Сайрус, що має назву She is coming

Американська поп-співачка Майлі Сайрус опівночі 31 травня випустила новий міні-альбом. До платівки She is coming або "Вона приходить" увійшло 6 пісень. Лише 2 з них виконавиця заспівала сольно. У записі інших композицій брали участь Ру Пол та репери Swae Lee, Mike Will Made It та Ghostface Killah. Ця платівка є першою частиною із трьох запланованих міні-альбомів. Коли вийдуть наступні невідомо.

"Алілуя, я виродок. Кожний день тижня я роблю те, що захочу", - так починається Mother's Daughter перша композиція альбому. Естетика платівки залишилася незмінною — хуліганство, вечірки і наркотики. Навіть пісня Dream, "Мрія", виявляється абревіатурою drugs rules everything around me - "наркотики керують усім навколо мене".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рок та секс з аборигенами: Rammstein випустив кліп

5 червня одночасно у всьому світу стартує прем'єра 5 сезону серіалу "Чорне дзеркало". Він складатиметься з трьох епізодів та розповідатиме про вплив новітніх технологій на повсякденне життя. До акторського складу увійшла американська поп-зірка Майлі Сайрус. Також в фільмі зіграли Ентоні Макі, Ендрю Скотт та Яхья Абдул Матін II.

Зараз ви читаєте новину «"Наркотики керують усім навколо мене": Майлі Сайрус презентувала новий альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі