вівторок, 21 лютого 2012 14:45

Найсвіжіше італійське кіно покажуть українському глядачеві

Найсвіжіше італійське кіно покажуть українському глядачеві

Наступного тижня в Україні почнеться "Тиждень італійського кіно". Відкриття проекту відбудеться 29 лютого в Києві, а продовжиться фестиваль у кінотеатрах Одеси, Донецька, Дніпропетровська, Харкова, Львову, Запоріжжя, Чернівців та Вінниці.

Відкриє фестиваль один з найяскравіших італійських фільмів минулого року -  провокаційна комедія знаного режисера та актора Нанні Моретті "Habemus Papam" про Папу Римського на межі нервового зриву.

Еротична мелодрама від режисера італійської Нової хвилі Сільвіо Сольдіні "Кого я хочу більше" розповість українцям про чуттєве й тверезе дослідження "анатомії пристрасті". У драмі Франчески Коменчіні "Білий простір" можна буде побачити неперевершену Марґериту Буй - одну й з найхаризматичніших сучасних італійських акторок.

"Холості постріли" - нова драм-комедія від одного з найвизнаніших у світі італійських режисерів, Ферзана Озпетека - розказує історію двох братів-геїв, яким не пощастило народитися в дуже консервативній південно-італійській родині.

Ну а головною родзинкою Тижня італійського кіно стане політична сатира "Та й нехай" в якій герой неперевершеного коміка Антоніо Альбанезе створює загальний портрет італійського політика, зокрема - одіозного Сильвіо Берлусконі.

Зараз ви читаєте новину «Найсвіжіше італійське кіно покажуть українському глядачеві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі