Ексклюзиви
четвер, 17 травня 2012 12:32

Нагорний зніме фільм з Генрі Томасом про дітей-сиріт

24 червня у місті Макіївка Донецької області розпочнуть знімати фільм про дітей сиріт "Пташинка". Також зніматимуть в Криму та Лос-Анджелесі.

Про це вчора на прес-конференції у столичному агентстві "Українські новини" розповів продюсер стрічки Володимир Хорунжий.

"Ми закінчили всі підготовчі періоди і розпочинаємо зйомки. Перші кадри будемо знімати 24 червня в Макіївці", - сказав він.

"Ідея фільму належить Тимофію Нагорному. Я прочитав про неї в якійсь газеті. Вирішив взяти участь у цьому проекті, щоб позмагатися з московськими колегами, які вже були частиною знімальної групи", - додав Володимир Хорунжий.

У фільмі йтиметься про дівчинку з гарним голосом, яка в автокатастрофі втрачає маму. Її віддають до дитячого будинку в Крим. Звідти вона зі своїм другом тікає до Києва, щоб розшукати свого уявного батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продюсер "ТогоХтоПройшовКрізьВогонь" зніме фільм для дітей

Головні ролі у фільмі виконають співачка Анастасія Петрик, акробат Давид Антонян, Генрі Томас і Лаура Препон. Також у стрічці будуть зніматися Олександр Головін, Євген Миронов, Ада Роговцева та Олеся Журавська.

"Генрі Томас — улюблений актор Стівена Спілберга і Мартіна Скорсезе. Лаура Препон більше відома на телебаченні. Вона знімається в серіалах, які показують в прайм-таймі. На ролі претендувало 800 кандидатів. Ми обирали тих, які б не затьмарили наших маленьких зірочок — Настю і Давида. Я впевнений, після цього фільму вони стануть великими зірками", - розповів Володимир Хорунжий.

Бюждет фільму $5 млн.

"Гроші на стрічку давали інвестори з кількох країн, найбільше — з України. Допомоги від держави не отримали. Я написав 450 звернень в комітети Верховної ради і до представників усіх церковних конфесій. Пояснював: українські діти-сироти мають багато проблем, які цей фільм допоможе вирішити. Та жодної відповіді не отримав", - поділився Тимофій Нагорний.

Зараз ви читаєте новину «Нагорний зніме фільм з Генрі Томасом про дітей-сиріт ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі