Ексклюзиви
пʼятниця, 17 травня 2019 16:38

На "Віртуозах" виступатимуть сестри Пасічник

На "Віртуозах" виступатимуть сестри Пасічник
Сестри Ольга та Наталя Пасічник виступлять на фестивалі музичного мистецтва "Віртуози". Фото прес-служби фестивалю.

В рамках 38-го Міжнародного фестивалю музичного мистецтва "Віртуози" 19 травня о 17.00 виступатимуть сестри Пасічник.

Ольга Пасічник – володарка чарівного сопрано. Співачка влучно і тонко передає голосом всю багатогранність і глибину своїх оперних партій, яких в репертуарі співачки понад чотири десятка. Є солісткою найвідоміших оперних театрів світу. Зокрема, Theatre des Champs Elysees, Opera Garnier, Opera Bastille в Парижі, Théâtre Royal de la Monnaie в Брюсселі, Teatro Real в Мадрид, Bayerische Staatsoper в Мюнхені, Komische Oper Berlin, Theater an der Wien в Відені, Grand Théâtre de Geneve в Женеві та Національних операх в Гельсінкі і Варшаві та багато інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як флюгери Львова ловили міські вітри

Наталя Пасічник - піаністка, лауреатка міжнародних конкурсів. Провадить колосальну роботу з розвитку культури і мистецтва. Засновниця і директор Українського Інституту у Швеції, засновниця і артистичний директор музичного фестивалю у Швеції "Переосмислюючи Європу". У 2017-му була нагороджена престижною премією культури міста Стокгольм за її внесок у культурне життя міста.

На концерті сестер Пасічник у Львівській філармонії звучатимуть перлини європейського романтизму. Твори Фелікса Мендельсона Бартольді - Увертюра "Казка про прекрасну Мелузіну" "Infelice", концертна арія для сопрано з оркестром, тв. 94 Симфонія для струнного оркестру № 10 сі мінор Концерт для фортепіано з оркестром ля мінор. Також вперше в Україні прозвучать Варіації на шведську тему легендарного Мирослава Скорика.

8 травня у Львівській галереї "Сатирикон" відкрили виставку карикатур Володимира Казаневського "Ватні коліна".

Зараз ви читаєте новину «На "Віртуозах" виступатимуть сестри Пасічник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі