Ексклюзиви
середа, 30 листопада 2011 16:35

На сміттєзвалищі селянин знайшов два срібних сервізи
5

Фото: Фото: Андрій ЯНОВИЧ

Кореспондент журналу "Країна" заради експерименту провів день на сміттєзвалищі під Тернополем.

"Один друг на мусорке 5 тысяч долларов нашел. Последний зуб даю, что правда! Сам бабки пересчитывал. Парень какой-то, наверно, заначку от жены в старой автомобильной камере прятал, а потом выбросил. Друг за находку поляну хорошую выставил. Два месяца на свалку не ходил, пока все не пропил, – розповідає 61-річний Борис Григорович із села Ігровиця під Тернополем. – А я два сервиза серебряных нашел. Отдал за 4 литра водки и закусь", - йдеться в репортажі журналіста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ужгородському сміттєзвалищі люди знаходять гроші та цінні речі

Борис Григорович і півсотні його односельців заробляють збиранням скла, пластику, паперу й металу на сміттєвому полігоні біля села. Туди вивозять непотріб із обласного центру. Маршруткою з Тернополя можна доїхати до Ігровиці за 5 грн. 350 хат стоять обабіч траси, що прямує до Почаєва.

"Отсидел 25 лет. Два раза за убийство – всё случайно, в драках. Потом уже тут приписали кражу. На свалку хожу пять лет. За день гривен 50 беру легко. А те, кто вкалуют на полную – так 100 рублей имеют. Жена умерла год назад. Ее три раза на свалке мусором засыпало, откапывали. Я уже свое отжил. Жду смерти. Грыжа вылезла, а на операцию надо две пенсии. Почему другую жену не ищу? Я своей Наташе не изменял за жизни, тем более и после смерти не изменю", - переказав кореспондент розповідь Бориса Григоровича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коней виселили на сміттєзвалище

Прочитати репортаж про те, як працюють на сміттєзвалищі, можна у журналі  "Країна" № 46 (99) за 2 грудня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «На сміттєзвалищі селянин знайшов два срібних сервізи ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути