Ексклюзиви
вівторок, 24 липня 2018 21:45

На Ше.Fest всіх бажаючих безкоштовно нагодують борщем з карасями

На Ше.Fest всіх бажаючих безкоштовно нагодують борщем з карасями
В селі Моринці Звенигородського району Черкаської області вп'яте пройде фестиваль Ше.Fest Фото: ufest.in.ua

18-19 серпня в селі Моринці Звенигородського району Черкаської області вп'яте пройде фестиваль Ше.Fest.

Для глядачів фестивалю вдень і вночі працюватимуть 10 локацій. З музичної сцени лунатимуть виступи українських гуртів: Тінь Сонця, Нумер 482, Mysterya, Колір Ночі, Go-A, ВІЙ, MniShek, Ангажемент на вівторок.

На просвітницьку галявину завітають письменники: Василь Шкляр із презентацією своєї нової книги "Самотній вовк" та Сашко Лірник із авторськими та народними казками.

Відбудуться лекції, зокрема від дослідниці Ольги Шарапи на тему "Осучаснення Шевченка в музейних реліквіях". Від представника Українського інституту національної пам'яті на тему "Згадки Тараса Шевченка в архівах СБУ". Окремо виступить професор Ірина Савченко ""Кавказ" Т.Шевченка як літературний твір і політологічний текст".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як жити після анексії: президент кримського фестивалю розповіла про вимушений переїзд

На галявині звучатимуть музичні виступи від гуртів та бардів: Тільки Світло, Супер-8, adm:t, Pororoka, Богдан Тарасюк.

Пройде презентація поетичної збірки Злати-Зоряни Паламарчук та гутірки від громадських діячів: Сергія Василюка, Андрія Рибалка та інших.

А також на галявині відбудеться традиційний поетичний Ше.Батл на визначення найкращого поета фестивалю.

Організатори цього року обіцяють зробити кулінарний сюрприз для відвідувачів – зварити найбільший казан улюбленої страви Тараса Шевченка – борщ з карасями. Його роздадуть для охочих безкоштовно.

16-19 серпня у Чорноморську Одеської області пройде Koktebel Jazz Festival. Президент і засновник фестивалю Лілія Млинарич назвала 5 головних особливостей цьогорічного заходу.

Зараз ви читаєте новину «На Ше.Fest всіх бажаючих безкоштовно нагодують борщем з карасями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі