субота, 21 вересня 2019 21:29

На розпродажі купували ексклюзивні книги, одяг знаменитостей і раритетні ґаджети
12

Благодійний розпродаж «No Drama Charity Day»
Фото: Ольга Васьків
Благодійний розпродаж «No Drama Charity Day»
Благодійний розпродаж «No Drama Charity Day»
Благодійний розпродаж «No Drama Charity Day»
Благодійний розпродаж «No Drama Charity Day»

У Львові, 21 вересня, у LEM Station на вул. Вітовського, 57, відбувся благодійний розпродаж "No Drama Charity Day". Продавали ексклюзивні книги, одяг, предмети інтер'єру, раритетні ґаджети. Також спілкувалися з гостями Форуму. Усі зібрані кошти передали на просвітницькі проекти Освітнього центру з прав людини у Львові.

До благодійного розпродажу долучився головний редактор видання TheUkrainians Тарас Прокопишин, керівник львівського Музею Івана Франка Богдан Тихолоз, модельєр Руслан Багінський, громадська діячка Ірина Снітинська, письменниця Катерина Міхаліцина, паралімпійський чемпіон Андрій Демчук, травестідіва Монро та інші.

У медіазоні LEM Station проводили інтерв'ю із гостями Форуму Видавців 2019 - письменниками, науковцями, психологом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три критерії співпраці художника із арт-менеджером назвав столичний галерист

У старому трамвайному депо продавали хустини з дизайнерськими принтами, створені у межах благодійного проекту #намалюю_тобі_любов. Авторки принтів - Андріана Чухній, її мама, а також Ксеня Гвоздяк. Частину коштів з продажу хустин спрямують на допомогу та потреби онкоодужуючим. У спеціально облаштованих локаціях працював фудкорт, дитяча зона, зона тату.

З 21 вересня по 12 жовтня у Львові проведуть серію лекцій із арт-бізнесу. Відомі арт-експерти розповідатимуть, яким чином побудовано ринок в Україні та світі, про галереї, бізнес-моделі та авторське право. Лектори – це досвідчені практики, галеристи, арт-дилери та юристи. 21 вересня лекцію "Художник і арт-ринок" провів Євген Карась - засновник та куратор київської галереї сучасного мистецтва "Карась Галерея".

Зараз ви читаєте новину «На розпродажі купували ексклюзивні книги, одяг знаменитостей і раритетні ґаджети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі