Ексклюзиви
пʼятниця, 27 травня 2011 18:53

На презентації нового альбому гурт "Ot vinta" частував салом і "Кривавою мері"

На презентації нового альбому гурт "Ot vinta" частував салом і "Кривавою мері"

26 травня в столичному клубі "Docker's АВС", що на Хрещатику, під час презентації нового альбому "Потом і кров'ю" рівненський гурт "Ot vinta" пригощав гостей салом з чорним хлібом і коктейлем "Кривава мері". Гулянка була до першої ночі.

"Прийшло багато людей. Чоловік зо сто! Були наші друзі, знайомі, журналісти. Нам дуже сподобалося. Вийшло все легко й затишно. Альбом називається "Потом і кров'ю". Меню було концептуальним - на столи подавалися скибки чорного хліба з салом, а також коктейль "Потом і кров'ю", де горілка й томатний сік. Гуляли десь до першої ночі", - розповів лідер гурту "Ot vinta" Юрій Журавель.

До диску увійшло 15 треків. Серед них вже відомі концертні хіти "Бабина тумба", "Потом і кров'ю", "Люблю", а також нові роботи хлопців – "У мене між ногами Україна", "Гайда за журавлем", "Балада про сіль".

"У травні хлопці уклали угоду з рекординговою компанією "Комп Мюзик", яка є представником в Україні таких відомих компаній як EMI та Warner Music Group (WMG). Вона фінансувала видання альбому. Перший наклад становить 3 тис. дисків. Ми ще не знаємо за якою ціною будуть альбом продавати, але сподіваємося, що не дорожче за інші якісні диски", - пояснила Наталя Тесля, прес-секретар гурту.

"Це - повноцінний диск. Там є забойні рокабільні пісні, українські народні, а також ремікси на дві пісні гурту "Вася клаб" з Києва. Це - посвята нашому другові, фронтмену цього гурту Василю Гонтарському. Він помер чотири роки тому", - додав Журавель.

Перед початком презентації гурт "Ot vinta" провів онлайн прес-конференцію.

27 травня хлопці поїхали з концертом у Брест (Білорусь) на фестиваль байкерів, а в понеділок повернуться в рідне Рівне.

Колектив створений в 1994 році. У його складі: Юрій Журавель - гітара, вокал, Віктор Пилипчук - гітара, сопілка, Володимир Загиней - козабас та Олександр Мартюшев - барабани.

Зараз ви читаєте новину «На презентації нового альбому гурт "Ot vinta" частував салом і "Кривавою мері"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі