пʼятниця, 29 липня 2011 13:51

На прем'єру "Повстання планети мавп" прийшли зірки "поттеріани"
13

Фріда Пінто та Джеймс Франко
Фото: Фото: Reuters
Джон Літгоу вітає Джеймса Франко з прем’єрою фільму
Том Фелтон та Джеймс Франко
Енді Серкіс

У Лос-Анджелесі відбулася прем'єра нового блокбастеру Руперта Вайатта з Джеймсом Франко, Томом Фелтоном та Фрідою Пінто в головних ролях. Голлівуд побачив "Повстання планети мавп".

Це "повчальна історія" про те, до чого можуть призвести генетичні експерименти. За сюжетом, вчений з Сан-Франциско проводив досліди, які "подарували" мавпам високорозвинений інтелект. Усвідомивши новий стан речей, примати зважилися розв'язати війну з людьми за панування на планеті.

На прем'єру завітав молодий актор Руперт Грінт, колега Тома Фелтона по "поттеріані". Він прийшов в Grauman's Chinese Theatre у футболці з написом "I Love Tom Felton".

Джеймс Франко між тим поділився, як проходив знімальний процес.

"На зйомках Енді (актор Енді Серкіс грав Цезаря, ватажка приматів) був одягнений в костюм, схожий на сіру піжаму з безліччю дротів. А перед його обличчям була маленька камера - щоб зафіксувати міміку. Ніщо в його зовнішності не нагадувало мавпу, але він був такий органічний у тому, як грав мавпу, що моя акторська уява вступала в дію. У мене і правда складалося відчуття, що я граю з мавпою, у якої просто дивно розвинені інстинкти", - підкреслив актор.

"Повстання планети мавп", безумовно, один з найочікуваніших блокбастерів літа. В українському прокаті він з'явиться четвертого серпня.

Зараз ви читаєте новину «На прем'єру "Повстання планети мавп" прийшли зірки "поттеріани"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі