четвер, 06 липня 2017 16:31

На Львівщині стартує етнофестиваль СвоєРідне-fest

На Львівщині стартує етнофестиваль СвоєРідне-fest

6 – 9 липня 2017 року у Моршині Львівської області відбуватиметься культурно-мистецький фестиваль СвоєРідне-fest. Поєднає літературну, театральну, музичну, художньо-виставкову діяльність, кіно-програми, інтерактивні творчі майстер-класи, фахові дискусії, книжковий та сувенірний ярмарки.

Фестиваль розміститься у парку, на головній площі Моршина, в курортному Палаці культури і готельно-відпочинкових комплексах міста. Там діятимуть закриті і відкриті майданчики.

Відкриється у Ніч на Івана Купала оригінальним різножанровим мистецьким дійством.

У рамках фестивалю діятимуть круглі столи: "Культурний фронт в Україні: причини, виклики, стратегії" і "Місто-курорт у просторі сьогодення: пошуки ідентичності".

В межах фестивалю, поціновувачів кіно запрошують на ретро-показ мультфільму режисера Володимира Дахна "Енеїда" за класичною технологією – з кіноплівки та на показ фільму "Політ золотої мушки" режисера Івана Кравчишина. Будуть виставки малярства, майстрів декоративного мистецтва.

Серед почесних гостей: Галина Пагутяк, Ева Ґата, Тарас Прохасько, брати Капранови, Остап Дроздов та інші.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині стартує етнофестиваль СвоєРідне-fest». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі