субота, 14 листопада 2020 13:45

На культовій сцені: хто виступить у перерві Супербоулу 2021

На культовій сцені: хто виступить у перерві Супербоулу 2021
The Weeknd стане хедлайнером шоу в перерві Супербоулу 7 лютого 2021-го. Фото: facebook.com

Канадський співак The Weeknd виступить у перерві між таймами на Супербоулі 2021 року.

"Виступ на культовій сцені. До зустрічі 07.02.21", - написав артист у своїх соцмережах.

Супербоул - фінальний матч Національної футбольної ліги США. Наступного разу відбудеться 7 лютого 2021-го в Тампі, Флорида. Це найпопулярніша телевізійна подія року в Сполучених Штатах. А шоу в перерві для музиканта - одне із найбільших досягнень у шоу-бізнесі.

"Ми всі ростемо, спостерігаючи за тим, як великі світові виконавці виступають на Супербоулі. Про те, щоб опинитися в такій ролі, можна тільки мріяти. Для мене велика честь і радість бути в центрі цієї відомої сцени наступного року", - йдеться в заяві The Weeknd.

"The Weeknd представив своє власне звучання. Його душевна унікальність визначила нове покоління величі в музиці й артистизмі", - каже американський репер Jay-Z, якому НФЛ доручила консультації з музичних подій.

Цьогоріч на Супербоулі виступили Дженніфер Лопес і Шакіра. У попередні роки свої шоу на спортивному заході показували Леді Гага, Джастін Тімберлейк, Кеті Перрі, Rolling Stones.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супербоул виграли Канзас-Сіті

У березні The Weeknd випустив четвертий студійний альбом After Hours. Містить 14 пісень у жанрі R&B, синтіпоп і дрімпоп, зокрема сингли Blinding Lights, Heartless, In Your Eyes та Save Your Tears.

У назві платівки - посилання на однойменний фільм Мартіна Скорсезе "Після роботи" 1985 року. Також співак надихався стрічкою Террі Гілліама "Страх і ненависть у Лас-Вегасі" за романом Гантера Томпсона.

Зараз ви читаєте новину «На культовій сцені: хто виступить у перерві Супербоулу 2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі