середа, 13 листопада 2013 15:45

"На коня сідав і шпагу брав" - Сергій Жигунов про роботу над фільмом "Три мушкетери"

Автор: фото: tsn.ua
 

Актор та режисер Сергій Жигунов приїхав до Києва презентувати стрічку "Три Мушкетери" у 3D. Чим відрізняється його фільм від всім відомої версії знятої декілька десятків років тому, Сергій Жигунов розповів у інтерв'ю кореспондентам ТСН Особливе на каналі 1+1.

"Моє кіно молодше на 35 років, як мінімум, це дуже велика різниця, адже за 35 років кінематограф дуже змінився. Герої у мене ближче до Олександра Дюма, тому що ми робили картину у пригодницькому жанрі, а не музичний фільм, як було колись знято, це не водевіль і не мюзикл, це пригодницьке розважальне кіно про любов та дружбу", - розповів Сергій Жигунов.

Також режисер сказав, що особисто познайомив актора, який зіграв роль Д'Aртаньяна з Михайлом Боярським  і той схвалив його кандидатуру. Під час знімального процесу Сергій Жигунов активно брав участь у підготовці акторів до деяких сцен, адже сам відомий за своєю роллю у фільмі "Гардемарини вперед".

"На коня сідав і шпагу брав, адже доки вони не навчились як треба, я з ними дрався", - говорить Сергій Жигунов про акторів які зіграли у фільмі.

Зараз ви читаєте новину «"На коня сідав і шпагу брав" - Сергій Жигунов про роботу над фільмом "Три мушкетери"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі