Ексклюзиви
понеділок, 01 серпня 2011 17:16

На концерті Роберта Планта забороняли танцювати на стільцях
12

Фото: Фото: Олена Павлова

31 липня колишній вокаліст Led Zeppelin Роберт Плант виступив в столичному "Палаці Україна".

Квитки на концерт музиканта та його теперішньої групи Band of Joy коштували від 500 до 3 тисяч грн. Зал був переповнений.

"Протягом довгих років я не міг виступати в цій частині світу. Знаю, що в колишньому соцтаборі мою музику доводилось слухати таємно. Про це мені особисто навіть сказав президент Болгарії Георгій Пирванов. Мені завжди приємно приїжджати в такі країни, як Україна. Ви переживаєте великі зміни, це захоплює, в порівнянні з законсервованим світом старої Європи. Великі зміни переживає зараз й весь арабський світ. Режими міняються, людям стає краще жити. Хоча базікати про це справа політиків, я музикант, у мене інший хліб", - розповів на прес-конференції в Києві англійський співак Роберт Плант.

Поселився Роберт Плант в п'ятизірковому готелі "Прем'єр палас". З вокалісткою Band of Joy, американською співачкою Патті Гріффін сходив на прогулянку в Києво-Печерську Лавру.

В серпні минулого року Плант заявив, що втомився грати важку музику.

"Мої вуха вже втомилися від децибелів", - зізнавався музикант.

"Я 58 років слідкую за грою клубу англійської прем'єр-ліги Вулвергемптон Вондерерз, два роки тому став його віце-президентом, для гравців я як дідусь, правда вони на мене не звертають уваги, весь час в навушниках слухають своє "унца — унца". На жаль, не пам'ятаю, щоб у нас грав українець Олег Лужний", - зауважив Плант.

З Band of Joy рокер виконує класичні блюзи й кантрі музику, в такому ж стилі на концерті звучали й старі хіти Led Zeppelin. Бойовик 1971-го року "Чорний пес" публіка впізнала лише по тексту пісні, але зустріла оплесками навіть новий, більш повільний варіант хіта. Завершувався концерт також класичними речами Led Zeppelin. Охорона дозволила публіці встати зі своїх місць й танцювати лише на трьох останніх піснях виступу Роберта Планта.

Зараз ви читаєте новину «На концерті Роберта Планта забороняли танцювати на стільцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі