середа, 21 серпня 2013 14:53

На фестивалі "Захід" бачили найгарніші в світі жіночі сідниці
35

Фото: Фото: Олег Горбач

П'ятий фестиваль сучасного мистецтва "Захід" проходив 16-18 серпня у селі Родатичі за 30 км від Львова. На території колишнього дитячого табору "Сонячна долина" виступили понад 50 гуртів з України, Білорусі, Росії, Молдови, серед яких "Noize MC", "Воплі Відоплясова", "Zdob si Zdub" та "Ляпис Трубецкой", а також співачка Аліна Орлова з Литви та Rocky Leon з Каліфорнії. Діяло три сцени: головна, мала та мистецька. Також на "Заході" можна було придбати біжутерію ручної роботи, зробити татуювання хною та взяти участь у боях в багнюці.

"Дівчата купують колечка і кафи - це така жіноча прикраса, як сережка, тільки одягається на усе вухо, і воно не обов'язково має бути проколоте. Виглядає дуже оригінально. Коштує 50 гривень, - каже майстриня з Києва Юлія Бережна, 28 років. - Роблю біжутерію сама. Для сережок купую спеціальну медичну сталь, щоб їх було безпечно носити. Ми цього року вирішили з чоловіком по фестивалях поїздити, поторгувати. На таких заходах завжди яскравий народ збирається, а вони люблять всякі такі речі".

Хедлайнером другого дня фестивалю став гурт "Скрябін". Кілька тисяч глядачів заспівали "Многая літа" його вокалісту Андрію Кузьменку, якому того дня виповнилося 45 років. Вперше на фестивалі виступив панк-гурт "Кожаный олень". Після концерту вокаліст і трубач перелізли через турнікети і фотографувалися з усіма охочими.

"Нас поселили в готельному комплексі "Чарівна долина". Хоча ми б запросто жили і в палатках, - каже засновник гурту Андрій Замотайлов, 32 роки. - Майже кожних вихідних у себе в Криму виїжджаємо на природу з палатками. Співаємо бардівських пісень біля вогнища. На "Захід" приїхали за день до виступу. Вчора відпочивали і пили віскі. А ще бачили найгарнішу в світі жіночу дупу. Головне, її обличчя не було видно, але сідниці ми запам'ятали на все життя".

Лідер гурту "The Вйо" 38-річний Мирослав Кувалдін виступав у шортах, червоній футболці і в'єтнамках. Під час концерту скинув взуття і танцював босий.

"Ми на фестивалях балдіємо, - зізнається після виступу. - Ще би на три дні лишився після закінчення, якби не робота. Зараз працюємо над новим альбомом "Музична мапа України". У нас аж в трьох піснях є слово "Захід", тому для нас цей фестиваль завжди актуальний. Україна ніби націлена на євроінтеграцію, тому назва дуже вдала, мені здається".

"У мене в прізвищі є слово "аура". І тут вона відчувається, як ніде інде. Бачите, у мене аж мурашки по шкірі, - додає гітарист "The Вйо" Сергій Підкаура. - Ніде немає таких уважних очей, які я спостерігаю на фестивалях: на "Заході", на "Франко Фесті", на "Республіці". Це майбутнє України. Це генофонд. Ці люди не просто прийшли потриндіти, вони уважно спостерігають за всім. Я трохи лінуватий композитор, але вже не маю права не записуватись. Восени хочу поїздити із сольними виступами. Почну обов'язково зі Львова".

Черкащанин 23-річний Олександр Кислинський зі сцени освідчився в коханні своїй дівчині Олександрі Козачок, 21 рік. Подарував їй дитяче колечко за 15 грн, запропонував вийти заміж. Дівчина відповіла ствердно.

"Однозначно зіграємо весілля на "Заході" наступного року! - сміється. - Я не хочу нудного бенкету з голубцями, Вєркою Сердючкою і родичами, яких навіть не знаю. А так для весілля все готово. Лишається хіба що купити білі кеди".

Квитки на "Захід" коштували 300 грн на 3 дні. Окремої плати за перебування протягом одного чи двох днів не передбачили. Під час закриття фестивалю серед відвідувачів розіграли 20 квитків на "Захід-2014".

Зараз ви читаєте новину «На фестивалі "Захід" бачили найгарніші в світі жіночі сідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі