Ексклюзиви
неділя, 25 вересня 2011 15:54

На фестивалі на Закарпатті цнотливі дівчата чавили виноград
6

Фото: Фото: mukachevo.net

У неділю, 25 вересня, у закарпатському Берегові стартував 48-й за ліком фестиваль "Дружби без кордонів" – BEREG FEST 2011.

Наразі стартували змагання з міні-футболу, шахів, майстер-клас з стрільби з лука та арбалету.

З центру міста на фестиваль вирушила урочиста костюмована хода з цьогорічним урожаєм винограду. Його ногами в діжках чавитимуть на фестивалі цнотливі дівчата за давньою традицією виноробів.

Також вже на фестивалі чимало VIP-персон, зокрема голова оргкомітету та натхненник фестивалю, голова Берегівської РДА Ігор Свищо, мер Сваляви, яка вчора святкувала день міста, Михайло Ланьо, а також кондитер Валентин Штефаньо, який привіз фірмовий торг, та скульптор Михайло Колодко.

Відразу після офіційного відкриття фестивалю цнотливі дівчата босоніж заходилися чавити свіжозібраний врожай.

Нагадаємо, 24 вересня у Вінниці розпочався ХVІ Міжнародний фестиваль джазової музики, який є найстарішим в Україні. Основну програму фестивалю в концертній залі "Вінтера" розпочав австрійського-бразильський колектив  "Руді Бергер Дуо" – у складі одного з найвідоміших сучасних джазових скрипалів Руді Бергера та Фабіана Чагаса.

Зараз ви читаєте новину «На фестивалі на Закарпатті цнотливі дівчата чавили виноград». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі