четвер, 06 жовтня 2016 13:24

Гітарист Estas Tonne представить в Києві кінопрем'єру

Автор: Прес-служба
 

1 листопада о 19:00 в столичному Жовтневому палаці відбудеться концерт музиканта Estas Tonne під назвою "Bridging the Worlds".

Разом з Paganel Studio Естас представить спільний кінопроект "Internal Flight" - 30 хвилинний фільм, який створювався з 2013 року. На відео філософські роздуми музиканта, його мелодія та неймовірні краєвиди зі всього світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Бурмака заспівала в дуеті з Пономарьовим і Мірзояном

Короткий промо-трейлер цього фільму зайняв кілька призових місць на різноманітних міжнародних фестивалях. Повний фільм був закінчений лише нещодавно. У Києві відбудеться прем'єра.

Estas Tonne, справжнє ім'я - Станіслав Тонне, народився в Україні в 1975 році. Вивчав музику з 8-ми років і почав грати на гітарі. У 1990-ті він разом з сім'єю переїхав до Ізраїлю. Граючи з віртуозом-скрипалем Майклом Шульманом, Тонне почав виступати в Нью-Йорку. З 2002 року почав подорожувати з концертами по всьому світу. Він виступав в таких країнах, як США, Мексика, Ізраїль, Індія та багатьох країнах Європи.

Квитки можна купити тут: https://kiev.karabas.com/estas-tonne.

Internal Flight - Estas Tonne (Trailer 2016) from Paganel on Vimeo.

Зараз ви читаєте новину «Гітарист Estas Tonne представить в Києві кінопрем'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі