субота, 22 лютого 2020 22:12

Музичний критик назвав найсильніший виступ фіналу Нацвідбору

Музичний критик назвав найсильніший виступ фіналу Нацвідбору
Електрофолк-гурт Go-A став переможцем Національного відбору на Євробачення 2020. Представить Україну з піснею "Соловей" у Роттердамі, Нідерланди. Фото: facebook.com

Шість фіналістів Національного відбору на Євробачення 2020 виступили у столичному Палаці культури "КПІ". Враженнями від кожного виконавця поділився музичний критик Філ Пухарєв.

"KRUTЬ. Бандура і мультик на місці. А без стільця для Марини інструмент виявився ще тією рок-гітарою. У голосі відчувалося хвилювання, але співачка змогла витиснути з нього максимум. Найсильніший виступ фіналу, - пише Пухарєв на своїй сторінці у Facebook.

Jerry Heil. Зі свинками та кроликами було якось веселіше. Замість них - блакитна піжама і майже повна порожнеча на сцені. З такою подачею варто було б зробити акцент на виконання, але в декількох місцях Яна відверто просідала по вокалу. Вірю в потенціал цієї співачки, але цього разу не вдалося.

Go-A. Нічого нового окрім сукні та петарди з гітари. На програші так і напрошується підтанцьовка, але цю можливість знову впустили. Зал зустрів виступ оваціями, а це можна означати, що наживо він сприймається краще, ніж на екрані. Але ж Євробачення - в першу чергу телевізійний конкурс.

David Axelrod. Замість янголів - мачизм і типу-брутальність. Постановником номеру виступив Дмитро Ципердюк, а це, якщо хтось не знає або забув, фронтмен крутого і недооціненого в свій час гурту Dazzle Dreams. Якби Дмитро ще зробив би щось із піснею Девіда, ціни б йому не було.

KHAYAT. Екшн нікуди не подівся, і це добре. Та є відчуття, що співакові більше нічого показати, а для Ротердаму це може бути проблемою. Тим не менше, Хайат - вже самодостатній артист, і армія фанів у залі це підтверджує.

TVORCHI. На жаль, те саме доводиться сказати і про моїх минулих фаворитів. Попри всю крутоту пісні Джеффрі сильно перехвилювався, а на якусь мить взагалі забув слова. У цих двох дуже крутий саунд, але у Роттердам їм поки рано.

У звучанні, артистизмі та витримці найкращою сьогодні була Круть

По вокалу до Go-A було найменше питань, а номер можна допрацювати. Сподіваюся, так і буде".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музичний експерт розповів про шанси фіналістів Нацвідбору в Європі

У Нацвідборі переміг електрофолк-гурт Go-A із піснею "Соловей". Отримав найбільшу кількість балів від суддів і глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Музичний критик назвав найсильніший виступ фіналу Нацвідбору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі