понеділок, 19 червня 2006 17:28

Мультфільм "Тачки" за два тижні заробив 31,2 мільйони доларів

Мультиплікаційний фільм "Cars", що вийшов в Україні під назвою "Тачки" зібрав $31,2 млн. Він уже другий тиждень підряд залишається в лідерах північноамериканського прокату.

Проте, результат "Тачок" став третім для картин компаній Disney і Pixar: мультфільм поступився "У пошуках Немо" ("Finding Nemo") і "Суперсімейці" ("The Incredibles"), які в 2003 і 2004 роках стартували з результатом близько $70 млн.

На другому місці в трійці лідерів - фільм "Nacho Libre" за участю Джека Блека. Комедія про невмілого кухаря, який заробляє гроші для сиріт, приймаючи участь в рукопашних боях, зібрала $27,5 млн.

Мультик про пригоди недосвідченого гоночного автомобіля за касовими зборами обійшов також художню картину про ентузіастів стріт-рейсинга "The Fast and the Furious: Tokyo Drift". Фільм, що в Україні дістав назву "Потрійний форсаж: токійський дрифт", опинився на третьому місці, повідомляють Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Мультфільм "Тачки" за два тижні заробив 31,2 мільйони доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі