Ексклюзиви
понеділок, 24 червня 2019 14:32

Мрій уголос: найкращі пісні 30 seconds to Mars

Мрій уголос: найкращі пісні 30 seconds to Mars
Музикант та актор Джаред Лето виступить на київському фестивалі UPark 17 липня у складі гурту 30 seconds to Mars. twimg.com

На 2-му дні київського фестивалю Upark виступить американський рок-гурт 30 seconds to Mars. Пройде 16-18 липня. Пропонуємо ознайомитися зі списком головних хітів колективу.

Beautiful lie

"Прекрасна брехня" - це звернення музикантів до людей, яких не влаштовує власне життя. "Вночі, лежачи в ліжку, не спиш. Подумай, хотів би ти змінитися?" - співає вокаліст колективу Джаред Лето.

The Kill

"Вбивство" або альтернативна назва "Поховай мене" - пісня про кінець романтичних стосунків. За ритмом нагадує вальс. "Вона про відносини з самим собою. Вона про зіткнення віч-на-віч зі своїми страхами і правдою про те, хто ви є насправді", - розповідає Лето.

Kings and queens

"Королі та королеви" - гімн прихильників гурту, що називають себе "ешелоном".

"Ми були королями і королевами обіцянок,

Ми були примарами самих себе" - співає вокаліст разом із фанатами колективу. У пісні використовувалися записи голосів "ешелоновців", що у подальшому стало впізнаваною рисою колективу. Також прихильники зіграли у кліпі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Елтон Джон отримав найвищу нагороду Франції

Hurricane

У пісні "Ураган" Лето ставить питання, чи змогли б ми вбити заради урятування власного життя. "Я написав Hurricane у Берліні взимку 2007-го. Була зима, темніло о 15:30, і це могло бути зовсім по-іншому. Все могло бути вкрай втішно або дуже гнітюче. На щастя, тоді було і те, і інше, всього потроху. Попри що, це було надихаюче", - розповідає співак.

Do or die

"Зроби або помри" - пісня, що закликає іти до мети. "Мрій уголос" - співає Джаред Лето. "Якщо відчуваєш, що здаєшся, згадай, заради чого ти тримався до цього", - говорив.

В інтерв'ю українському журналу Vogue американський актор і музикант Джаред Лето заявив про захоплення Києвом.

"Я люблю Київ. Це дуже креативне місце. Тут у мене щоразу виникає цікаве відчуття, яке мені неймовірно імпонує. А ще я схвильований зщодо того, що ми востаннє приїдемо до Києва, принаймні, поки, щоб попрощатися і сказати, наскільки ми вас цінуємо і як нам подобається Україна. Це буде особлива ніч", - розповів Лето.

Зараз ви читаєте новину «Мрій уголос: найкращі пісні 30 seconds to Mars». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі