четвер, 08 лютого 2018 20:11

Море цицьок та трохи сексу: огляд фільму "50 відтінків свободи"
5

8 лютого в український прокат вийшов фільм "50 відтінків свободи" режисера Джеймса Фоулі, який став завершенням трилогії, що розповідає про стосунки Анастейші Стіл і Крістіана Грея. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

"Ну й везуча сучка", - бухтіла прихмеліла жіночка років тридцяти під час перегляду перших 15 хвилин фільму. "Сучкою", як ви зрозуміли, була головна героїня фільму Анастейша Стіл. І випившу панянку можна зрозуміти, бо стільки "солодкого" не переварить жодна одиначка — весілля, церемонія у білосніжному залі з купою гостей і квітів, особистий літак до Парижу і гарячі поцілунки під балдахіном величезного ліжка. Далі Ніца, яхта і секс.

Автор: planetakino.ua
  Кадр з фільму "Пятдесят відтінків свободи"
Кадр з фільму "Пятдесят відтінків свободи"

Доречі сексу було ні багато, ні мало — шість актів за 105 хвилин фільму. Та нічого забороненого, про що так пристрасно натякає трейлер та й взагалі концепт трилогії глядач так і не побачив. Чи то зіграло роль одруження, що остудило жагу містера Грея до БДСМ, чи страх режисера перейти межу.

Певно, щоб сховати свій прокол, використали альтернативу — груди Дакоти Джонсон, що не полишали кадр. Вони були усюди — в душі, на пляжі, в роздягальні і спальні — голі, невеликі груди. Порадувати жіноче око вирішили тільки підкаченою спиною та оголеними сідницями Джеймі Дорнана.

Автор: planetakino.ua
  Кадр з фільму "Пятдесят відтінків свободи"
Кадр з фільму "Пятдесят відтінків свободи"

Простачка Анастейша, що перед чоловіком весь час намагається довести свою незалежність за потреби стає останнім стервом. Настрої героїні змінюються секундою, то вона хоче весь час бути з Греєм, то протестує, коли той хоче забрати її з собою у Нью-Йорк. Або ж відмовляється брати його прізвище, а потім заявляє "Називайте мене місіс Грей" блондинці з великими принадами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пекло в раю: огляд фільму "Субурбікон"

Те, що у пари проблеми з довірою видно неозброєним оком. Після тижня життя у шлюбі він ревнує її до підлеглого, а вона його до архітекторки та колишньої коханки. Грей не розповідає про те, що найняв всім охорону. Анастейша бреше, що поїде до дому, а сама зустрічається з подругою. Кохання активізується лише в моменти небезпеки.

Автор: planetakino.ua
  Кадр з фільму "Пятдесят відтінків свободи"
Кадр з фільму "Пятдесят відтінків свободи"

Єдине, що додавало живої динаміки цій історії — це переслідування молодят колишнім босом Анастейші. Та й воно йшло неквапливо. Чоловіка зловили, потім відпустили, потім знов зловили. Своїм існуванням у сюжеті він розбавляв загалом неважливі "притирання" пари місцевого значення.

Дакоті Джонсон 28 років, її героїні трохи менше за книжкою. Та між ними разюча прірва. На передодні виходу в прокат стрічки в мережі з'явилися постери. Новинкою стало те, що фото не піддавали ретуші. Користувачі помітили недоглянутий вигляд і прояви целюліту на сідницях та ногах. Але ми пам'ятаємо, що у фільмі є груди, тому Бог з ними, з ногами.

Автор: planetakino.ua
  Кадр з фільму "Пятдесят відтінків свободи"
Кадр з фільму "Пятдесят відтінків свободи"

Перша частина трилогії була визнана найгіршою кінокартиною 2015 року за версією премії "Золота малина". Заключна частина мало чим відрізняється. Це історія попелюшки, що знайшла свого принца з присмаком дорослих розваг. "П'ятдесят відтінків свободи"– продовження популярної франшизи, тому вимагати від фільму багато було б як мінімум дивно. А свою функцію "стрічки з перчинкою" для поцілунків на задніх рядах кінотеатру він виконує на "ура". Повні зали тому у доказ.

14 лютого в український прокат вийде драматичний фільм Вуді Аллена "Колесо чудес". Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «Море цицьок та трохи сексу: огляд фільму "50 відтінків свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі