субота, 01 грудня 2018 19:15

Море по коліно: вихователька-реперка випустила зухвалий кліп

Море по коліно: вихователька-реперка випустила зухвалий кліп
Українська реперка Alyona Alyona випустила новий кліп на пісню "Відчиняй". ФОТО: YouTube

Українська реперка Alyona Alyona випустила новий кліп на пісню "Відчиняй".

"У моєму смт (селище Баришівка на Київщині - Gazeta.ua) я збирала людей на трьох локаціях. Долучали звичайних знайомих, колег, друзів з дітьми. Я просила їх просто бути собою та вдягати те, в чому їм комфортно. На останню локацію до нас випадково приєдналися пара місцевих пацанів з пивком. Вони зробили наш день! У столиці ми збирали абсолютно різну молодь, яка творчо самовиражається", - розказала про зйомки Alyona Alyona у ТаблоID.

За словами співачки, текст пісні вона писала з думками про нове покоління, яке категорично відрізняється від радянського: "Ми дорослі, ми творчі, ми креативні. Ми хочемо вносити в цей світ свої ідеї, творити історію за своїм сценарієм і розвивати культуру країни в новому руслі. Цей трек - це заклик. Відчуйте нас, зрозумійте і прийміть наш вибір того, ким бути, як виглядати, як жити і чим займатися".

Режисером кліпу став Ян Болотов з Ізраїлю. Раніше він вже працював з Alyona Alyona над відео "Рибки 2". Ролик "Відчиняй" уже зібрав понад 200 тисяч переглядів у YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий кліп українського репера висміяв російські фейки

Справжнє ім'я Alyona Alyona - Олена Савраненко. Вона народилася на Кіровоградщині. Зараз Alyona - вихователька в дитсадку в селищі міського типу Баришівка Київської області. Як реперка вона дебютувала 17 жовтня, випустивши перший кліп на на пісню "Рибки". 12 листопада вийшов її кліп "Голови".

Зараз ви читаєте новину «Море по коліно: вихователька-реперка випустила зухвалий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі