середа, 20 грудня 2017 13:36

Монатік плакав: пісня ОЕ у виконанні переможниці "Голос.Діти" зворушила українців

Монатік плакав: пісня ОЕ у виконанні переможниці "Голос.Діти" зворушила українців
Відео з переможницею шоу "Голос.Діти-4" Данелію Тулєшовою за добу зібрало більше мільйона переглядів. Фото: YouTube

Відео з переможницею шоу "Голос.Діти-4" Данелію Тулєшовою за добу зібрало більше мільйона переглядів на YouTube.

Піснею, яка підкорила українців та принесла перемогу юній вокалістці, стала композиція Океану Ельзи "Не твоя війна". Після виступу, читаючи вірш про війну, учасниця не змогла стримати сліз, чим розчулила всю залу, а також Надю Дорофєєву та MONATIK.

"Не твоя війна" — пісня гурту Океан Ельзи, що була представлена 26 квітня 2015 року у вигляді відеокліпа на каналі YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначено переможця шоу Голос.Діти

За словами лідера ОЕ Святослава Вакарчука, головна ідея пісні є непростою для зізнання навіть самому собі — нам, українцям, протягом багатьох століть постійно нав'язують ззовні чиїсь думки, дії і війни. Нині настав час брати відповідальність та ініціативу на себе.

"Головна битва — всередині кожного з нас, всередині нашого суспільства. Адже "твоя війна" — це боротьба з власними комплексами, страхами щось змінити, вплинути на те, що відбувається навколо тебе. Не звинивачувати "десь і когось", а брати ситуацію в свої руки. Це — надскладно, та без цього немає успішного майбутнього ні у людини, ні у суспільства, ні у країни", - казав Вакарчук.

Переможниця вокального проекту "Голос. Діти-4" Данелія Тулєшова зізналася, що найважчим на шоу для неї була робота з іншими учасниками.

Зараз ви читаєте новину «Монатік плакав: пісня ОЕ у виконанні переможниці "Голос.Діти" зворушила українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі