понеділок, 18 грудня 2017 13:55

Голос. Діти: переможниця зробила зізнання

Голос. Діти: переможниця зробила зізнання
Переможниця "Голос. Діти-4" Данелія Тулешова зізналася, що найважчим на шоу для неї була робота з іншими учасниками. Фото: YouTube

Переможниця вокального проекту "Голос. Діти-4" Данелія Тулешова зізналася, що найважчим на шоу для неї була робота з іншими учасниками.

"Найважче було - це коли в трійці виступали. У всіх різні голоси, різні уподобання в піснях, комусь подобалася пісня, комусь ні, і треба було всі голоси скласти докупи, щоб це звучало круто", - розповіла переможниця проекту в ефірі "Сніданку з 1+1".

За словами артистки, вона ще до кінця не усвідомила свою перемогу.

"Насправді я досі не усвідомлюю цього. Я буквально годину тому приїхала з того місця. Напевно, через днів два я буду усвідомлювати, коли приїду в школу", - сказала Данелія.

У фіналі Данелія Тулешова заспівала пісню культової британської групи "Florence and the Machine", чим підкорила серця глядачів.

Відбувся святковий різдвяний ефір наймасштабнішого дитячого вокального проекту "Голос. Діти". В рамках фіналу шляхом телефонного та SMS голосування Україна обрала переможницею четвертого сезону підопічну мультиартиста MONATIK Данелію Тулешову.

Зараз ви читаєте новину «Голос. Діти: переможниця зробила зізнання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі